Bir süredir İYİ Parti Zonguldak eski İl başkanı Bayraktar’ın ailesi ve kendisi hakkında haberlere yer veren Pusula Gazetesi, Elmas Tv’nin “Ali Rıza Tığ beni arayarak benden para istedi. Bana iftira attı” başlıklı yazısından sonra hemen Bayraktar hakkında “Ünlü müteahhidin boşanma davasında flaş gelişme” başlıklı haberi yayınlayarak Ragıp Bayraktar’ı itibarsızlaştırma çalışmalarına devam ettiği iddia edildi.

Konu hakkında görüşlerini belirten İYİ Parti Zonguldak eski İl Başkanı Ragıp Bayraktar, “Ne yaparsa yapsın ben davamdan vazgeçmeyeceğim. Yaptığı bu haberi de delil olarak dosyamıza ekleyeceğiz. İtibar cellatlığı yapmaya devam ediyor. İşte görüyorsunuz. Pusula Gazetesi’nin itibarsızlaştırma çalışmaları son bulmuyor” dedi. 

İşte Pusula Gazetesi’nin Ragıp Bayraktar hakkında yapmış olduğu o son haber

 “Ünlü müteahhidin boşanma davasında flaş gelişme”

İYİ Parti Zonguldak eski İl Başkanı Müteahhit Ragıp Bayraktar’ın 31 yaşındaki S.E. adlı kadınla aşk yaşadığı iddiası, eşiyle boşanma davasına konu oldu. Ragıp Bayraktar’ı, genç sevgilisi S.E ile yakalayan eşi Z.B.'nin açtığı boşanma davasında sona gelindi. Z.B. mahkemeye sunduğu belgelerle aldatıldığını ispatladı. 30 Eylül 2021 Perşembe günü görülecek davada karar çıkması bekleniyor. 
Konut sektöründe faaliyet gösteren Ragıp Bayraktar’ın çok sayıda kişiden para aldığı ve daireleri teslim etmediği ortaya çıkmıştı. Kayınvalidesi adına şirket kurup kredi kullanan Ragıp Bayraktar hakkında dolandırıcılık yaptığı iddiasıyla Zonguldak Adliyesi’ne suç duyurusunda bulunulmuştu.

Editör: TE Bilisim