PTT çalışanları Zonguldak'ta düzenlenen iftar yemeğinde bir araya gelerek kaynaşma ve dayanışmanın örneğini sergilediler.
Zonguldak PTT Baş Müdürlüğü tarafından düzenlenen iftar yemeğinde il ve ilçelerde görev yapan personel bir raya gelerek kaynaşma ve dayanışmanın örneğini sergilediler. Baş Müdürlük tarafından her yıl geleneksel olarak hayata geçirilen iftar programı hakkında bilgi veren Zonguldak PTT Baş Müdürü Mehmet Meşeli, şöyle dedi:
"Her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz ve personelimiz ile bir araya gelerek dayanışma ve kaynaşmamıza vesile olan iftar programımızın bu yıl 4. Hayata geçirmenin mutluluğunu yaşamaktayız. Bu programı hayata geçirmemizin asıl amacı birlik ve beraberlik ruhunu aşılamak, camia olarak bizim ne kadar büyük bir aile olduğumuzu bilinmesini isteriz. Merkez müdürlüğümüzün personeli başta olmak üzere Devrek, Ereğli, Alaplı, Çaycuma ve Kozlu şubelerimizin yöneticileri ve personeli ve aileleri ile bir araya gelerek güzel bir iftar programını yapmanın keyfini yaşadık. Birde Genel Müdürlüğümüz 38 ilde yeni bir uygulamayı bu yıl hayata geçirdiler PTT Genel Müdürümüz kendileri başta olmak üzere yardımcıları ve danışmanları ile birlikte illere giderek buradaki personellerimiz ile birlikte iftar programları düzenleyerek hem tanışma hem de varsa sorunları paylaşıp vatandaşlarımıza en güzel hizmeti vermenin gayretini göstermektedirler. Bölgemize de bizlerle de birlikte bir araya gelerek dayanışma ve kaynaşmanın mutluluğunu yaşadık. Bu günkü organize ettiğimiz iftar programımıza uzaktan yakından katılan tüm personelime ve ailelerine teşekkürlerimi sunuyorum."

 

Editör: TE Bilisim