Devrek Kaymakamlığı tarafından organize edilen iftar yemeğinde ilçe protokolü, şehit ve muharip gazi aileleri bir araya geldi.
Zonguldak'ın Devrek İlçesi Kaymakamlığı tarafından gerçekleştirilen iftar etkinliğinde protokol, şehit aileleri, muharip gaziler ile Devrek Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde kalan sakinler bir araya geldiler. Yaşam Park'ta düzenlenen geleneksel iftar yemeğine Kur'an-ı Kerim Tilavetinin ardından davetlilere hitap eden Devrek Kaymakamı Yakup Güney, "Bizler bu akşam bir arada toplanarak Ramazan Ayının maneviyatını ve mutluluğunu yaşamaktayız. Ülkemize, vatanımıza en fazla emeği geçen şehitlerimizin aileleri ile yine vatana hizmet ederken taşıdıkları hatıralarla yaşamak zorunda kalan kahraman gazilerimize onlara mütevazi bir teşekkür anlamında bu organizasyonu düzenledik. Allah ülkemizdeki şehitlerin ve gazilerin sayısın artırmasın ancak, bu vatana evladını, eşini, kardeşini feda edecek vatan için canını feda edebilecek ailelerin sayısını çoğaltsın, gazilerimizin sayısını çoğaltsın, içinde vatan sevgisi olanların sayısını çoğaltsın. Ben şehitlerimizin hepsini rahmetle anıyorum. Devletimiz şehitlerimizin ailelerinin daima yanındadır ve yanında olmaya da devam edecektir. Bugün buraya uzaktan yakından davetimize iştirak eden herkese teşekkür ediyorum" dedi.
Düzenlenen iftar programına; Devrek Kaymakamı Yakup Güney, Garnizon Komutanı Personel Üsteğmen Yıldırım Yörük, Belediye Başkanı Mustafa Semerci, daire müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı.

 

Editör: TE Bilisim