İstanbul'da çıkan silahlı çatışmada yaralanan ve hayatını kaybeden Midik toprağa verildi
Silahlı çatışmanın ortasında kaldı, hayatını kaybetti
İstanbul'da düğün için gittiği mahallede çıkan silahlı çatışmada uzun namlulu silahla boynundan yaralanan 28 yaşındaki Yasin Midik, 13 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti. Midik, Zonguldak'ta sevenlerinin göz yaşları arasında sonsuzluğa uğurlandı. Yasin Midik'in katil zanlılarının kim olduğu polisin soruşturması sonrası ortaya çıkacak.

Zonguldak-İstanbul arasında otobüs şoförlüğü yapan 28 yaşındaki Yasin Midik, İstanbul'da gittiği düğünde çıkan silahlı çatışmada hayatını kaybetti. Olay geçtiğimiz 12 Temmuz tarihinde İstanbul Gaziosmanpaşa'da meydana geldi. İddiaya göre; İstanbul'da yaşayan ve şehirler arası otobüs şoförlüğü yapan 28 yaşındaki Yasin Midik, Sarıgöl Mahallesi'nde arkadaşlarıyla birlikte bir düğüne gitti. Mahallede bilinmeyen bir nedenle 2 grup arasında uzun namlulu silahlarla çatışma çıktı. Yasin Midik, çatışma esnasında yine uzun namlulu silahla boynundan vuruldu. Yaklaşık 2 saat süren silahlı çatışmada Yasin Midik'e müdahale etmek için mahalleye giren ambulansa da ateş açıldı. Ambulans Midik'e müdahale edemeyerek mahalleden uzaklaşmak zorunda kaldı. Yasin Midik, yaklaşık yarım saat yerde yatarak kurtarılmayı bekledi. Bölgeye yeni bir ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Polis ve ambulansın birlikte mahalleye girmesi ile Yasin Midik, tedavi altına alındı. Özel bir hastaneye kaldırılan Yasin Midik, 13 gün süren yaşam mücadelesinin ardından hayata gözlerini yumdu.
Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürerken, Yasin Midik'in cenazesi memleketi olan Zonguldak'a getirildi. Midik için İncivez Caminde öğle vakti cenaze töreni düzenlendi. Yasin Midik, kılınan cenaze namazının ardından İncivez Mahalle Mezarlığı'na defnedildi. Öte yandan çatışmada bir temizlik işçisinin de yaralandığı ve hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. Yasin Midik'in katil zanlılarının kim olduğu polisin soruşturması sonrası ortaya çıkacak.

Editör: TE Bilisim