banner51

banner50

banner53

banner52

banner59

Perşembe halkı ATM istiyor

Milliyetçi Hareket Partisi Perşembe Belde Başkanlığı Perşembe beldesinde bulunan teşkilat binasında İlçe Başkanı Mustafa Kaplan yönetim kurulu üyeleri Barış Aşan, Can Ayvacı, Bekir Özer ve Zeki Atabay'ın da katılımıyla toplantı gerçekleştirdi.

Genel 12.05.2022, 15:17
Perşembe halkı ATM istiyor

Toplantıda Perşembe beldesindeki çalışmalar köylerin sorunları ve yapılacak olan ziyaretler ele alındı.
Toplantıda MHP Perşembe Belde Başkanı Akif Alibabaoğlu; " Perşembe beldemiz Çaycuma OSB'ye en yakın şehir merkezi. Bunun yanında Çaycuma OSB'de çalışan vatandaşların yüksek çoğunluğu Perşembe beldesinde ve köylerinde ikamet ediyor. Vatandaşlarımız ihtiyaçlarını Perşembe beldesi esnaflarından karşılıyor. Bu nedenle maaşlarına Perşembe de kurulacak  ATM' lerden temin etmek istiyor. Beldemizde tek bir bankanın ATM'si bulunuyor. Bunun yeterli gelmemesi ve diğer bankaların da ATM bulundurması için büyük bir talep var. Yetkililerden çalışma yapmalarını istiyoruz. 
MHP İlçe Başkanı Mustafa Kaplan; " Perşembe belde teşkilatımız bizimle uyum içerisinde çok güzel çalışmalara imza atıyor. Halkımızı dinleyerek sorunlara çözüm bulmak için çaba sarf ediyor. Bizlerde ilçe teşkilatı olarak her zaman kendilerini destekliyoruz. Çalışmaları için teşekkür ediyor ve başarılar diliyoruz."

Yorumlar (0)