Ereğli  Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, ilçedeki bilardo sporunun gelişmesi için kurslar açılması gerektiğini söyledi.
Uysal, Deniz Bilardo Salonu Sahibi Deniz Yücesan'ın Erdemir Mühendisler Derneği Lokali'nde sporculara verdiği iftarda yaptığı konuşmada, Ereğli'de bilardo sporunun her geçen gün daha da sevilir hale geldiğini söyledi.
Sporcuların, düzenledikleri son turnuvada sporcuların katılım payları ile kişi ve kurumlardan sağladıkları katkı ile Ramazan yardım kolileri aldıklarını öğrenen Uysal, şöyle dedi:
"Bu tür organizasyonlar elbette iyi işler. Çeşitli derneklerin, alanları dışında sosyal paylaşımlarda bulunduğunu biliyoruz. Bu anlamda sizi de kutluyorum. Ancak, oluşturduğunuz birliğin, ilçedeki bilardo sporunun daha da gelişmesi ve yaygınlaşmasını sağlamak yönünde adımlar atmasını bekliyorum. Bunun için de gerekirse kurum ve kuruluş destekleriyle bilardo masalarının bulunduğu alan oluşturulmalı, burada gençlere bilardo sporu öğretilmeli"
YÜCESAN'IN HAZIRLIĞI
İlçedeki bilardo organizasyonlarında oluşturulan komiteye başkanlık yapan Tahir Yurtoğlu da, bu konuda ciddi adımlar olduğunu anlatarak, "halen Ereylin Alışveriş Merkezi'ndeki Deniz Bilardo Salonu sahibi Yücesan, bilardo öğrenmek isteyen gençlere ücretsiz kurs açmayı planlıyor. Sanırım bu yıl içinde de uygulayacak" dedi.
Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Atay'ın da katıldığı iftarda Uysal, bilardo sporcuları ile çeşitli konular üzerinde görüş alış verişinde bulundu.

Editör: TE Bilisim