AK Parti Zonguldak Miletvekili Hüseyin Özbakır beraberinde AK Parti Merkez ilçe başkanı Mustafa Çağlayan ile birlikte, Türkiye Kamu-Sen il temsilcisi Kadir Bacıoğlu'nu ziyaret etti.

"SENDİKA BAŞKANLARINA YARDIMA HAZIRIM" 

Milletvekili Özbakır ziyarete ilişkin şunları söyledi;

"Biz hükümet olarak sendikalarımızın arkasındayız ve onları ziyaret ediyoruz. Çalışmalarımızda memurlarla ilgili bütçemizin elverdiği ölçüde her konuda destek çıkıyoruz. Şu anda Afrin'de savaş halindeyiz. Ülkemizin dengelerine göre herkesime yardımcı oluyoruz ve dışarıdan bize ekonomik savaş yapılmasına rağmen herkesin isteklerini bütçenin elverdiği ölçülerde karşılamaya çalışıyoruz. Bunun dışında sendika başkanlarının bizden herhangi bir talebi olursa yardımcı olacağımızı ifade ediyorum."  

"KÜRESEL GÜÇLER BAŞARILI OLAMAYACAKTIR"

Ardından AK Parti Merkez ilçe başkanı Mustafa Çağlayan'da ziyarete ilişkin kısa bir konuşma yaparak şu ifadeleri kullandı;

"Merkez ilçe başkanı olduktan sonra ilk ziyaretinize gelen Kadir başkana bir iadeyi ziyaret düzenlemek istedik. Dünya gündeminde olan zeytin dalı operasyonu söz konusudur. Biz söz konusu vatan olduğunda vatani hizmet için birlikte bir aradayken kendimizle yarışırız. Bunlar hiçbir zaman anlamadılar ve anlamayacaklar da, biz buradayız ve biz bir bütünüz. Bu bütünlüğün nereden kaynaklandığını anlayamayan küresel güçler hiçbir zaman başarılı olamayacaklardır. Bizi birbirimizden ayrılmayacaklardır. Bizi birbirimizden ayırmadıkça daha da artacak kuduracaklardır. Bizim birlikteliğimiz beraberliğimiz bu sayede daha da artacaktır."

"VATANIMIZ UĞRUNA MÜCADELEYE HAZIRIZ"

 Kamu-Sen il temsilcisi Kadir Bacıoğlu'da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek;

" Türkiye Kamu-Sen camiası olarak Milletvekilimizi ve merkez ilçe başkanımıza ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyorum. Biz zaman zaman Vekilimiz ile sahada yaptığımız çalışmalarda eksiklikleri kendisiyle ufakta olsa istişareler yapıp bunların çözümüyle ilgili taleplerimizi sunuyoruz. Bugüne kadar kendisinin yanına gidipte ilimizin boş döndüğü olmamıştır. Bugünlerde Zonguldak siyasetinden daha önemli olan ülke gündemi vardır. Ülke gündemine düşmüş bir Afrin operasyonu vardır. Bu operasyonda başta orada görev yapan kınalı kuzularımıza Allah'tan yardım diliyoruz. İnşallah ayaklarına taş deymeden ve burunları kanamadan tekrar yuvalarına dönerler. Türkler birlik ve beraberlik zamanlarında bir araya gelirler ve Vatan uğruna Allah yolunda hiç düşünmeden o cepheleri koşa, koşa giderler. Biz de Türkiye Kamu-Sen ailesi olarak görev bizlere düştüğü anda hiç düşünmeden o cephelerde geri dönmemeksizin vatanımız uğruna mücadele etmeye hazırız." ifadelerini kullandı.

Ardından Kamu-Sen il temsilcisi Kadir Bacıoğlu AK Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır'a üzerinde Kamu-Sen baskılı takvim hediye etti.

Editör: TE Bilisim