Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir ve Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Demir bir araya gelerek, 69 ambarlarının bulunduğu mevkide yapılması düşünülen otozon projesi hakkında toplantı düzenledi. Zonguldak Belediyesi İmar Komisyonu üyelerinin de katılımı ile düzenlenen toplantıda; şehir merkezindeki oto galerilerinin bir noktaya toplanılması konusu üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.

              otozon projesinin detaylarını aktaran TSO Başkanı Metin Demir; TSO yönetimi olarak misyonlarına uygun şekilde ilin ekonomisi ve kalkınması için çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti. Demir; otozon projesi ile otomobil ticaretinin merkeze çekilmesi, dışarıya kaçırılan ekonomik kaynağın il merkezinde kalmasını hedeflediklerini belirtti.

            Belediye Başkanı Muharrem Akdemir ise, konuyla ilgili yapmış olduğu açıklamasında; otozon Projesinin söz konusu mevkide yapılması durumunda, bölgenin kentsel gelişim alanında ticaretin daha canlı bir hale gelebileceğini ifade ederek, yerel yönetimler olarak şehrin gelişmesi ve canlanması adına her türlü çalışmaya destek verdiklerini belirtti.  

 



Editör: TE Bilisim