Basında sansürün kaldırılışının 112'nci yılında, Zonguldak'ta gün boyu çeşitli etkinlikler düzenlendi. Son olarak, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan ile AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, gazeteciler ile yemek programında bir araya geldi. Programa, ZGC Başkanı Derya Akbıyık ve gazeteciler katıldı.

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan; "Doğru, tarafsız, ilkeli, bu işten ekmek yiyen bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum, gününüz kutlu olsun. Bizler inşallah çalışacağız, hizmet edeceğiz. Her zaman olduğu gibi vatandaşımıza hizmet için uğraşacağız. Bu vesile ile tekrar basın bayramınızı kutluyorum." ifadelerine yer verdi.

AK Partisi İl Başkanı Zeki Tosun; "Basın Bayramı ve Gazeteciler Gününü kutluyorum. Bizi bu akşam sizlerle bir araya getiren kıymetli Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Güzel bir akşam oldu. Pandemi sürecinde belki çok beraber olamadık ama inşallah daha güzel günlerde yine hep birlikte Zonguldak için elimizden geleni yapacağız."ifadelerine yer verdi.

Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Derya Akbıyık; "Başkanımıza böyle bir günde yanımızda olduğu için teşekkür ediyoruz. Sabahtan bu yana bir dizi etkinliğimiz oldu. Son olarak akşam üstü de düzenlenen yemek programında bir araya geldik. Hakikaten zor bir mesleğin içerisindeyiz yıpranma payı olan bir mesleğin içerisindeyiz. Günümüz kutlu olsun." Şeklinde konuştu.

Program, gazetecilerin pasta keserek hatıra fotoğrafı çektirmesinin ardından sona erdi.

Editör: TE Bilisim