Zonguldak Sanat Tiyatrosu tarafından bugüne kadar Zonguldak ta 3 kez sahnelenen kadına şiddet ve çocuğa tacizi konu alan Ölüm Kadın Meselesi Zonguldak'ta büyük ilgi görmüştü.
Zonguldak'ta 10 Şubat tarihinde tekrar Zonguldak'ta, 15 Şubat ta ise Akçakoca da oyunu sahneleteceklerini belirten Zonguldak Sanat Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Erhal Koltuk İstanbul da oyunu ikinci kez sahneleyeceklerini ifade etti.
Zonguldak Sanat Tiyatrosu olarak oyuna gösterilen ilgiden son derece memnun olduklarını ifade eden Erhal Koltuk şunları kaydetti:
"İstanbul da Oda Tiyatrosunda oyunumuzu sahneledik. Şimdi başka projelerin hazırlığını yapıyoruz. Projeyi hazırlamaya ve hazırlıklarını yapmaya çalışıyoruz. Sonuçta İstanbul'da tekrar oynayacağız ve programımıza da alıyoruz. Onun dışında 10 Şubat'ta istek üzerine yine Zonguldak Atatürk Kültür Merkezi'nde oynayacağız oyunumuzu sahneleyeceğiz. Ayrıca Akçakoca'dan bir istek geldi 15 Şubat'ta da Akçakoca'da sahne diyeceğiz. oyuna gösterilen ilgiden mutluyuz. İfadesini kullandı.

Editör: TE Bilisim