Camlı köşk'te yapılan kermese Okul Müdürü Ahmet Bozdemir, Okul Aile Birliği Başkanı Mine Özdemir, Öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Düzenlenen kermese yoğun ilgi gösterildi.

Okul Aile Birliği Başkanı Mine Özdemir, kermesten elde edilecek gelirin okul yararına kullanılacağını belirterek katılanlara teşekkür etti.

Özdemir;  "Güzel bir kermes düzenlemek istedik. Bu kermesimiz de gıda ağırlıklı ve olacak. Çekilişimize İstanbul'dan bir firma hediye paketleri gönderdi. Zonguldak'ta bağı olmadığı halde velilerimiz öğrencilerimiz velilerimiz öğrencilerimiz güzel bir dayanışma içerisinde bir tarafımız ezik olarak yapıyoruz. Bugünkü bu etkinliğimizi. 33 askerimizin şehit edilmesinin acısını yüreğimizde hissediyoruz. Şehitlerimize Allah'tan rahmet yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz"dedi.

Okul Müdürü Ahmet Bozdemir de yaptığı açıklamada, "Şehit olan İdlip'te şehit olan askerlerimizi şefkat ile anıyorum. Cenabı Allah'tan rahmet diliyorum yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Acımız büyük ancak daha önce planladığımız için yapmak zorunda kaldık. Zonguldak Anadolu Fener Lisesi yararına düzenlemiş olduğumuz kermes kermese katkı veren herkese teşekkür ediyoruz"dedi.

Editör: TE Bilisim