İlçede tanınan Ekrem Karaaslan bir süre önce yaptığı bir inşaat üzerine kendisi aleyhine bir yerel gazetede çıkan haberler üzerine haberi yapan kişinin Gelecek Partisi İlçe Başkanı Şenol Cin olduğunu iddia ederek kendisinden davacı oldu. Yaşadığı süreci anlatan Karaaslan, yapılan haberlerin ardından inşaatlarını devam ettirmek için iskan belgelerini tamamladığını ifade etti. Karaaslan sözlerine şöyle devam etti;

“YILLARDIR İNŞAAT YAPMAKTAYIZ, İFTİRALAR YERiNE YATIRIMLARIMIZLA GÜNDEME GELMEK İSTERDİK”

“12 Mayıs tarihinde Şenol Cin isimli şahıs şirketimiz hakkında kendi sosyal medya hesabından geçerliliği olmayan bir fotoğraf kanıtlanamayan bir yazı dizisi paylaşmıştır. Paylaşımında demirden, betondan çaldığımızı inşaatımın durdurulduğu ve mühürlendiğini gibi birçok iddiada bulunuyordu daha sonrasında bu paylaşım kesin ve doğru olmaması ile birlikte pusula gazetesi tarafından haber yapıldı. İlk başta haberleri ciddiye almasakta daha sonrasında önüne geçilmez bir hal aldı. Kendimizi şöyle ifade etmek isteriz; Karabük’te yıllardır inşaat yapmaktayız. Toplamda bugüne kadar 100’ den fazla bloğumuzu bitirip iskanlı şekilde teslim ettik. İskansız binamız yoktur. Çaycuma’da yatırımlarımıza yeni başladık. Böyle haberler ve iftiralar ile gündeme gelmek istemezdik. Her zaman mimarisine kadar övündüğümüz, yaptığımız başarılı inşaatlarımızla konuşulmayı isteriz. Çaycuma halkı haberlerden sonra şirketimize farklı davranabilirdi. Fakat bu süreçte haber yapılan inşaatlarımız zaten bitmişti ve biten inşaatlarımız iskân sürecindeydi. Bu süreçte inşaatımız ne durdurulmuş nede mühürlenmiştir. “

“ŞENOL CİN, ‘İNŞAATIN ELİMDE FOTOĞRAFLARI VAR’ DİYEREK KORKUTMAYA ÇALIŞMIŞTIR”

“Şenol Cin isimli şahıs dairelerimin komisyonlu satışını yapan bir emlakçıydı kendisi ile çalışmayı bırakmıştım. Sebebi ise inşaatlarımı şahsına aitmiş gibi göstermesi, kendini rant elde etmesi ve ismimi kullanarak iş almasıydı kendisini şirketimden uzaklaştırdığımda hırsına ve öfkesine kapılıp bu iftiraları atmıştır. Bu paylaşımı yapmadan şahsıma da ‘inşaatın elimde fotoğrafları var’ diyerek gözümü korkutmaya çalışmıştır. Kendisini ciddiye almayarak işimize devam ettik. İnşaatlarımızın bağımsız kontrolleri yapı denetim şirketi, şantiye şefi ve belediye görevlileri tarafından yapılmaktadır. Kendimizden ve işimizden her zaman emin ve netiz. Kimsenin hayatını tehlikeye atmaya hakkımız ve gücümüz olamaz.” 

“YAPILAN HABERLERDEN SONRA İSKANIMIZI ALDIK”

“Yine aynı süreçte taviz vermediğimiz ayaklı, vergi vermeyen, eline çantasını alan emlakçı müsfettileri bizden istedikleri çıkarları sağlayamadıklarından haberleri ve birçok yalan ve asılsız cümlelerle bizleri lekelemeye çalışmışlardır. Bütün bunlara rağmen bu süreci sağlıklı bir şekilde kimseyi kaideye almayarak atlattık. Sonuç olarak haberlerden sonra iskânımızı aldık. Müşterilerimiz dairelerine taşınmış durumda. Bu süreçte yanımızda oldukları ve bizleri güvendikleri için kendilerini teşekkür ediyoruz.” 

“HEM MADDİ, HEM MANEVİ MAHKEME SÜRECİMİZ DEVAM ETMEKTEDİR”

“Şenol Cin ile hem maddi hem manevi mahkeme süreci devam etmektedir. Şahsım ve şirketim adına içimiz rahat önümüzdeki dönemde birçok proje planlıyoruz ve hali hazırda başlamak üzere. Çaycuma’mıza yatırımlarımız devam edecektir. Herkese teşekkürlerimizi sunuyorum. Selam ve saygı ile.”

Editör: TE Bilisim