ÖZEL HABER

CHP İl Başkanlığı'nda Milletvekilleri Şerafettin Turpcu ve Ünal Demirtaş'ın katılımıyla köprü altı esnafı ile yapılan toplantının ardından her iki isim Kahveciler ve Lokantacılar Odası Başkanı Alparslan Küçük'ü kabul etti.

Yüksek oranlı katı atık bedelleri hakkında bilgiler veren Küçük, TSO ve Esnaf Odaları nezdinde yapılan girişimlere karşın eksiklerin giderilmediğini söyledi. Küçük, kenar mahallelerde bulunan bazı kahvehanelerin 10- 16 bin lira arasındaki yıllık katı atık bedelleriyle ilgili rakamları paylaşınca Turpcu, düzenlemenin mimarı ve aynı zamanda Belediye Başkan Vekili olan Cevat Bulut'un partiye gelmesini istedi.

 Parti kulislerine sızan iddialara göre, Cevat Bulut'u dinleyen milletvekilleri ortaya çıkan adaletsizliğin neden giderilmediğine yönelik tatmin edici bir yanıt alamadı. Cevat Bulut, Turpcu'nun baskısı karşısında; "Reis gelince çözeriz" yanıtını verince sert bir cevapla karşılaştı. Bulut Turpcu'nun; "Burada reis yok. Milletvekilleri Şerafettin Turpcu ve Ünal Demirtaş var. Bu rakamları belirleyip esnafı nasıl mağdur etiyseniz bu işi düzeltin" dedi.

Parti kulislerinde bir süredir; "Başkan yardımcısı olursam bu işi düzeltirim" dediği ileri sürülen Cevat Bulut bu tepki karşısında adeta mosmor oldu.

Partiden çıkan Cevat Bulut ilk iş olarak tatilde olan Başkan Muharrem Akdemir'i arayarak bilgi verdi.

Editör: TE Bilisim