Zonguldak Kömürspor kafilesi Antalya’da faciadan döndü! Zonguldak Kömürspor kafilesi Antalya’da faciadan döndü!

 Öğretmen karı koca hakkında Mustafa Uysal’ın iddiaları şu şekilde; 

“Şimdi bu olay size spontane gelişen bir olay gibi gelebilir. Ama biraz geçmişi kurcaladığımızda bilenler için çok ilginç anektodlar hatırlar ve değişik bağlantılar kurabilir! 
Daha önce bu Kültür Merkezinin yöneticiliğini şuan ki Yönetici Şükran Döl’ün eşi Demirhan Döl yapıyordu. 
İki yıl önce Demirhan Döl’ün görevli olduğu  
Gülşen Utku Anaokulu ve Cemile Tatoğlu Anaokulundan aidatları alıp SGK pirimleri ödemediği  ve kayıp olan yaklaşık 500 bin TL’nin bulunamadığı ve bu borçtan dolayı da iki okulun da icralık olduğu yapılan şikayetler üzerine Bakanlık Müfettişlerince tespit edildi.  Bakanlık müfetişleri, Döl’ü idarecilik görevinden aldı. Ancak Eğitim Bir Sen sendikasının üyesi oldukları için kollanarak Müfettişlerce tesbit edilen yaklaşık  500 bin TL kayıp para devlete ödettirilirken, sadece faizinin Demirhan Döl’den tahsil edilmesi kararı çıktı. 
Demirhan Döl, bu paranın faizini bile ödemedi. Çünkü İl Milli Eğitim Avukatları icraya vermesi gerekiyordu, icraya bile vermediler! İdarecilik görevi alınınca ve kayıp 500 bin TL işi yoluna girince Karı koca Eğitim Bir Sen sendikasından da istifa ettiler! 
Daha sonra İYİ Partiye yakınlığı ile bilinen Hürriyetçi Eğitim Sen Sendikasına geçtiler. 
Karı Koca öğretmen olan Döl ailesine memur maaşı yetmemiş olacak ki kendilerine seramik atölyesi kurdular.
Yaklaşık bir ay önce Seramik Atölyesinin açılışını Kdz. Ereğli’ye gelen İYİ  Parti Genel Başkan Yardımcısına yaptırdılar. Devlet Memuru olmalarına rağmen okulda olmaları gereken mesai saatleri içinde hem açılışlarını yapıp, hem de İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısını gezdirdiler! Buna ne Milli Eğitim Müdürü, Ne İlçe Kaymakamı, Ne İl Valisi ses çıkartmadı! 
Mesai saatlerinin ciddi bir kısmını da Seramik atölyesinde geçirmelerine hem İlçe Milli Eğitim Müdürü, hem Kaymakam göz yumuyor. Çünkü bu aileyi saygıdeğer iş adamı, sanayici Akın Tatoğlu koruyor! İş öyle ki, Kocası Demirhan Döl’ün daha önce yönetici olduğu Tatoğlu Kültür Merkezinde şimdi Eşi Şükran Döl Yöneticilik yapıyor! Kültür Merkezi de program başına 2 ile 3 bin TL arası para alınarak şirket gibi çalışıyor! 
Ak Parti referansı ile Milli Eğitim Müdürlüğü yapan hocam da, öğretmenevinde yemek, saatlerce makamda sohbet ettiği kişileri “ hamiline kart yakınımdır” muamelesi çekiyor! Unuttuğu birşey İYİ parti iktidar değİl, bu işler ağız TAT’ı bozuyor! 
Artık EYT’de çıktı! Emekliliği hak eden bu aileyi bence Akın Tatoğlu, Tat Metal’e işe alsın. Bakalım mesai saatlerinde seramik atölyesinde çalışmalarına, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısını gezdirmelerine izin verecek mi? Kim bilir bu yapılanlara Genel Müdürü izin vermez diye, belki Genel Müdürünü de görevden alır! Hem siyasi hamiye de ihtiyaç duymaz!”

Editör: TE Bilisim