Mustafa Ataş'tan, Kılıçdaroğlu'na sert eleştiri... paylaşan: elmastelevizyonu

AK Parti Genel başkan yardımcısı, Teşkilat Başkanı ve Istanbul Milletvekili Mustafa Ataş, AK Parti Zonguldak İl Başkanlığının iftar programına katıldı.

Ataş yaptığı konuşmada CHP liderine sert eleştiride bulundu;

"Cenab-ı Allah'a ham ediyorum ki böyle bir milletle siyaset yapıyoruz. Şükrediyoruz ki Recep Tayyip Erdoğan liderimiz ile siyaset yapıyoruz.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yürüyüş başlattı. Ne için? Ceza alan Milletvekili ne için ceza aldı?
Devletin sırlarını yurtdışına, yurtiçine aktardığı için. Kılıçdaroğlu, hainleri destekliyor.
Millet hesabını tabiki soracaktır. Millet o yürüyenlere pare vermeyecektir. Milletimiz artık gördü, gördüğü için AK Partiyi iktidar olarak seçiyor. Milletimiz ne istediyse, ne görmek istediyse hizmet yapıyoruz. Bütün gücümüz ile çalışmaya azmettik. Birliğimizi bozmak isteyenlere rabbim izin vermesin. Ülkemizi bölmek isteyenlere izin vermesin. Rabbim kardeşliğimizi o kadar büyütsün ki hiçbir hain girmesin" dedi.

Düzenlenen iftar programına Ak Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır, Ak parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Ak parti milletvekili Faruk Çaturoğlu, Ak Parti il başkanı Zeki Tosun, Ak parti ilçe başkanı Metin Kataduman, Çaycuma belediye başkanı Mithat Gülşen, Saltukova belediye başkanı Zerrin Güneş, Ereğli Belediye başkanı Hüseyin Uysal, Kozlu eski belediye başkanı Ali Bektaş, Zonguldak eski belediye başkanı Secattin Gonca, Ak parti eski il başkanı Hamdi Uçar, gençlik kolları, kadın kolları, Ak parti il ve ilçe yönetimi ve partililer katıldı.

Editör: TE Bilisim