Zonguldak’ta ve partisinin genel merkezinde sevilen MHP MYK Üyesi Murat Kotra, geçirdiği rahatsızlık sonucu bugün (26 Kasım 2021) İstanbul’un Silivri ilçesindeki hastanede ameliyat edildi.
Zonguldaklı MHP MYK Üyesi Kotra’yı yalnız bırakmayan hemşehrisi İstanbul’un MHP Şişli İlçe Başkanı Tuncer Yilmaz, Silivri Anadolu Hastanesi’nde bugün yapılan ameliyatın başarılı geçtiği yönünde doktorların aileye ve yakınlarına bilgi verdiklerini, Kotra’nın sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi.
Kotra’nın, saat 10.00’da ameliyata girdiğini anlatan Yılmaz, başarılı gerçekleştirilen operasyonun ardından 14.15’de ameliyattan çıktığını bildirdi.
Yılmaz, ameliyatın ardından Kotra’nın, aynı hastanenin yoğun bakımında gözetim altında tutulduğunu kaydetti.
Bu arada hastanenin önünde Kotra’nın eşi Yonca Kotra, MHP Şişli İlçe Başkanı Tuncer Yilmaz, Zonguldak Dernekleri Federasyonu (ZONDEF) Genel Başkanı Ziya Özcan ile yakın dostları ameliyatın sonucunu sabırsızlıkla beklediler.
Her daim kadim dostum, değerli can kardeşim olarak gördüğüm sevgili Murat Kotra’ya ve sevgili ailesine, sevenlerine ve MHP teşkilatına geçmiş olsun temennilerimi sunuyorum, Allah’tan sağlıklı uzun ömürler diliyorum.

‘’GENEL BAŞKANIMIZ SAYIN DEVLET BAHÇELİ TELEFONLA ARAYARAK GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİNİ İLETTİ, BANA ÇOK BÜYÜK MORAL OLDU’’

MHP MYK Üyesi Kotra’nın, ameliyatla ilgili 25 Kasım 2021 tarihinde sosyal medya hesabından paylaştığı mesajı şöyle:
‘’Kıymetli Ülküdaşlarım, geçirmiş olduğum rahatsızlık sonucu Silivri Anadolu Hastanesinde tedavi görüyorum doktorlarım tahlillerimde bir sorun olmaz ise yarın sabah (Cuma) ameliyata gireceğimi söylediler dualarınızı, iyi dileklerinizi hissediyor, biliyorum ameliyat öncesi ve sonrası ziyaretçi yasağı koydular Varlığına her daim dua ettiğim Milliyetçi-Ülkücü Hareketin Lideri Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli beyefendi telefon ile aradı geçmiş olsun dileklerini iletti bana çok büyük bir moral oldu. Divan Üyelerimiz, Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım, Özel Kalem Müdürümüz ve Özel Kalem Müdür Yardımcılarımız, MYK Üyelerimiz, MDK Üyelerimiz, Milletvekillerimiz, İl ve İlçe Başkanlarımız, Belediye Başkanlarımız, Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcılarımız, İl İlçe yöneticilerimiz, İl - İlçe Ocak Başkanlarımız, dava arkadaşlarımız aradılar moral verdiler İstanbul Milletvekilimiz Hayati Arkaz ve İl Başkan Yardımcımız Mustafa Arkaz tüm imkanlarını seferber ettiler Allah onlardan razı olsun. Telefonlara cevap veremiyorum, sağlıklı günlerde bir arada olmak ümidi ile hepinizi Allah’a emanet ediyorum.’’

Editör: TE Bilisim