Terakki Mahallesi ve Bahçelievler Mahallesi Mubtarlığı iş birliği ile soğuksu pazar yerinde kan bağış kampanyası düzenlendi. 

Vatandaşlar kan vermek için testlerden geçerek uygun bulunanlar ise Kızılay aracında kan verdi. Öte yandan Terakki Mahallesi ve Bahçelievler Mahallesi muhtarları kan veren vatandaşlarla bire bir ilgilenerek soda ve tatlı ikramında bulundu. Akşam saatlerine kadar devam etmesi planlanan kan bağış kampanyasında 50’nin üzerinde kan bağışı hedefleniyor. 

Terakki Mahallesi Muhtarı Ferit Arslantürk, 50’nin üzerinde kan bağışı hedeflediklerini söyleyerek, “Bugün pazar başkanımız Erkan Küçüğün önderliğinde Bahçelievler ve Terakki Mahallesi olarak biraya geldik. Sağolsun otopark yoğun olmasına rağmen bize yerini tahsis etti. Böyle bir organizasyon düzenledik. Bütün vatandaşları kutsal görev olan kan vermeye davet ediyorum. Akşam saat 18:30’a kadar buradayız. Kan vermek isteyen arkadaşları buraya bekliyoruz. En azından 50 bandını geçmek istiyoruz. Herkesten kan alamıyoruz. Kronik rahatsızlığı olanlar ve ilaç kullananlar kan veremiyor. Bunlar ancak 5’de 1’ni alabiliyoruz. 50 bandını geçebilirsek bizim için güzel olur.” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim