23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 99. yıl dönümü kapsamında Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan görevi temsili olarak Rüzgarlımeşe İlkokulu 4/A sınıfı öğrencisi Ezgi Yağmur Yankın’a temsili olarak devretti.
Görevi temsili olarak devralan minik Belediye Başkanı Ezgi Yağmur Yankın, belediyenin Fen İşleri Müdürü ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü telefonla arayarak okulun bahçe zemininin üstüne yumuşak zemin ile kaplanması, Park ve bahçelerin yenilenmesi, okul önlerinde bulunan yaya geçitlerinin ve yaya geçidi tabelaları yenilenmesini talimatı verdi.
Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan yaptığı açıklamada, 23 Nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramı'nı kutladığını ifade etti.
Atatürk'ün 23 Nisan'ı çocuklara armağan ettiğini belirten Başkan Selim Alan,”Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlama sevinci içerisindeyiz.
Şu an itibariyle tüm yetki ve makamı Ezgi hanıma devrettim ve sade bir vatandaş olarak çok rahat bir gün geçireceğim. Ben bütün ben bütün yavrularımızı ve dünyadaki tüm çocuklarımızın gününü kutluyorum.
Yarınlarımızın belediye başkanları doktorları Cumhurbaşkanı mühendisleri olacaklar ve onlarla beraber olmaktan son derece mutluyum.”
Editör: TE Bilisim