GAYRİ MEŞRUYU KOVALIYOR
Başkan Gökhan Mustafa Demirtaş’ın “KASASI” olarak bilinen Belediye işçisi Bülent Üresin icralık arazileri ve binaları belde de takip ederek “Başkanın adına” mazlum vatandaşların yerlerine ve binalarına çöreklendiği iddia ediliyor. Gülüç’te yaşayan vatandaşları önce icralık yapan sonrada mallarına haciz getirip icra yoluyla satışa çıkararak yok pahasına çöktüğü iddia edilen Bülent Üresin’in bu işleri Başkan Gökhan Mustafa Demirtaş adına yaptığı söylentileri beldede infiale neden oldu.
 İZALE-İ ŞUYU MİLLETİN MALINA ÇÖKÜYOR
Gülüç’te çok hisseli arazileri takip edip bir kişinin hissesini alan ve daha sonra en ve bunların İzale-i Şuyu (Ortaklığın Giderilmesi) davası açarak arsalara konan kurnaz belediye işçisi Bülent Üresin’in hala hazırda üzerine kayıtlı arsa sayısının 7-8, daire sayısının da 20-30 civarında olduğu iddia ediliyor. 
JEEP VE YATI’DA VAR
Belediye işçisi Bülent Üresin, son model jeep ve yatı ile de gündemden düşmeyen Belediye işçisi Bülent Üresin’in son dönemde 2-B ile de fırsatları kara çevirmeye devam ediyor. Belediye’de adeta dokunulmazlığı bulunan Bülent Üresin’in mesai mefhumu olmadığını gibi Başkandan sonra gelen adam unvanı da bulunuyor.

Editör: TE Bilisim