Elmas TV’de yayınlanan Atilla Öksüz’ün hazırlayıp sunduğu ‘’Artı eksi’’ programının bu haftaki konuğu Zonguldakspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner’di. Programa Telefonla bağlanan AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen Zonguldakspor ile ilgili şu açıklamalarda bulundu:

Sunucu: Zonguldakspor meselesinde milletvekillerini neden aktör olarak göremiyoruz? Sorunun çözüm noktasında daha aktif olarak göremiyoruz. Tabi, bu bir eleştiri. Bu konuda düşüncelerinizi almak istiyoruz.

Polat Türkmen: Zonguldaksporun bu derdi bizim de derdimiz. İnşallah en kısa zamanda Zonguldakspor’a elimizden geldiği ölçüde yardımcı olacağız.

Zonguldakspor Türkiye’miz için bir kurumdur. Onu yaşatmak, sürdürülebilir hale getirmek, daha güzel noktalara taşımak hepimizin görevi. Süleyman Caner’e hayırlar diliyorum, Allah kolaylık versin.

Sunucu: Siz daha fazla çaba gösterirseniz, belki Allah daha fazla yardımcı olur, kolaylık verir.

Polat Türkmen: Biz tabi eşlik ederiz, mutlu oluruz yani. Bu konuda esirgeyeceğimiz bir şey yok. Yetki imkamlarımız neye el veriyorsa, kulüp başkanıyla ve yöneticilerle bir araya gelib ne yapa biliyorsak, birlikte yaparız arkadaşlarımızla.

Bu hepimizin meselesi

Bu Zonguldak halkının, hepimizin meselesi. Onun için, dediğim gibi bize düşen ne varsa biz onu yaparız, esirgemeyiz.

Yardımcı olmak konusunda sırf başarılı olduğumuz söylenemez şimdiye kadar. Ama bundan sonra inşallah fırsatlar olur, biz de gayret ederiz.

Editör: TE Bilisim