Ak Parti ARGE başkanı Muammer Avcı’nın sosyal medya üzerinde paylaşmış olduğu projeler hakkında eleştirilerde bulunan Deva partisi il Başkanı Fatih Keleş “meydanı boş bulmuş milletin aklıyla dalga geçiyor” dedi.

Deva partisi il Başkanı Fatih Keleş’in açıklaması şu şekilde:

“Cumhurbaşkanı Erdoğan bunlara Zonguldak'ı toparlayın demiş ama onlar vatandaşın aklıyla dalga geçmeyi tercih ediyor. En önemlisi memleketin idarecileri dururken, Ak Parti ARGE başkanı şehrin valisi gibi çıkıyor, açıklamalar yapıyor. Şehri yönetenlerde projelerin durumunu bu kişiden ve medyadan takip ediyor anlaşılan. İşler şehrimizde yolunda gitmiyor. Gitmemesi de normal, şehrin idari amirleri kafasını kuma gömmüş, bir il başkan yardımcısı da meydanı boş bulmuş milletin aklıyla dalga geçiyor.

Atatürk Devlet Hastanesi inşaatının bitmeyecek olmasına kılıf aranıyor. Hiç kimse kılıf bulmaya çalışmasın. O inşaatı bitmeyen hastane sizin başarı puanınızdır. Son günlerde sık sık ziyaret ederek yapımına hız kazandırdığınız cami ve mezarlık alanları gibi şu hastane meselesinin de üstüne keşke düşebilseydiniz. Hem hastane projesine destek çıkılsa ziyaret ederek oranın önünden de fotoğraflar paylaşılsa belki mezarlık kontrolü yapmaya ve cenaze namazı kılınacak camiye daha az ihtiyaç hasıl olurdu. Tabi Cumhurbaşkanı talimatı olmayınca kimsenin ilgisini çekmiyor gördüğümüz kadarıyla.

Bir diğeri ise hangi batmakta olan yandaş müteahhit için al yık burayı tekrardan aynısını yap dedikleri Kozlu kavşak projesi. Tüm hemşerilerimiz oradan geçmektedir ve görmektedir. Kavşak projesinde herhangi bir standart değişikliği yoktur. Sistemde aynı şekilde devam etmektedir. Bu kavşakta bir sistem değişikliği de olmamıştır. Trafik halen sıkışmakta ve tıkanmaktadır. Emin olun ki bu zihniyette sıkışmış ve tıkanmış bir zihniyete dönüşmüştür.

Vatandaşa üsten bakan, kibir ve ego sahibi, halkla dalga geçen, müteahhitlerle yatıp kalan bir zihniyet bu şehre katkı sağlayamaz. Hiç şüphe yok ki katkı sağlamıyorlar.”

Editör: TE Bilisim