MHP Alaplı İlçe Başkanlığı’nca, ilçedeki Manzara Kafe de düzenlenen kahvaltı programına, MHP MYK Üyesi Murat Kotra, MHP Zonguldak İl Başkanı İlkay Varol Demirköse, İstanbul’un MHP Şişli İlçe Başkanı Tuncer Yılmaz, Türk Eğitim Sen Zonguldak İl Başkanı Şahin Ören’in yanı sıra çok sayıda partililer katıldı. 
MHP MYK Üyesi Murat Kotra’nın, kahvaltı programına gelişinde kendisini karşılamak için yolda bekleyen kalabalıkla bire bir görüşmesinde yoğun ilgi gösterildiği sırada izdiham yaşandığı, sık sık alkışlarla da sevgi gösterisinde bulunulduğu gözlemlendi.
Bu arada MHP Alaplı İlçe Başkanı Erol Oktay’ın, partililerle yakından ilgilendiği görüldü.
Kahvaltının ardından dua edildi, Kotra ile hatıra fotoğrafı çektirildi.

-‘’DEĞERLİ GENEL BAŞKANIMIZIN PAYLAŞIMLARINI PAYLAŞIN’’

MHP MYK Üyesi Kotra, kalabalık vatandaş topluluğuna hitaben yaptığı konuşmada, programa katılanlara teşekkür etti, birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.
MHP’nin 9 bölgede istişare toplantıları olduğunu, tamamlanmasının ardından Ankara da bir araya geleceklerine dikkati çeken Kotra, şöyle konuştu:

‘’Teşkilat içinde kırgınlık dargınlık olmaz, dargınların barıştırılarak teşkilata kazandırılmasından yanayız, buna önem veriyoruz. Üye kayıtlarımız devam ediyor, üye kaydına önem verelim, çünkü üye kaydı çok önemli. Hiç kimse birbirine yan yan bakmamalı, köstek olmamalı, destek vermeli. Bizim kurumsal kimliğimiz var. Sosyal medyalarımıza dikkat ederek çalışmalarımızı paylaşalım, değerli genel başkanımızın sosyal medyadan paylaşmalarını benim gibi sizler de paylaşın.’’

Editör: TE Bilisim