Kurban Bayramı'nın 2. Gününde bayramlaşma programları sürüyor.  Memur Sen'in düzenlediği bayramlaşma programına başkanlar ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Arakan'da ve Myman'da yaşanan olayların üzüntüsünü yaşadıklarını belirten Memur Sen İl Temsilcisi  Kamuran Aşkar, "İslam dünyasında Arakan'da ve Myanmar'da kan ve gözyaşının hüküm sürdüğü böylesi bir Kurban Bayramı gününde güzel şeyler paylaşmak, güzel konuşmak isterdik. Ancak ümmet anlayışı ile Arakan'daki, Filistin'in neresinde bir mazlum varsa onların yanında olduğumuzu belirterek başta Zonguldaklı hemşerilerimiz, Memur Sen'in değerli üyeleri olmak üzere bütün Müslüman aleminin ve inananların mübarek Kurban Bayramı'nı kutluyorum" dedi.

"AKSİ TAKDİRDE BEDDUA VE LANET OKUMAKLA YETİNİRİZ"

Sağlık-Sen Genel Başkan Vekili Semih Durmuş ise, "Tüm İslam Âleminin Kurban Bayramı'nı kutluyorum ancak bu bayramda içimiz kan ağlıyor. Her ne kadar yüzümüz gülse de içimiz buruktur. Tüm Müslüman coğrafyasının bu zulümden kurtulabilmesi için Türkiye'ye ve bizlere çok büyük bir misyon düşmektedir. Bizler de daha çok çalışarak belki daha çok fedakarlık yaparak tüm dünyadaki mazlum Müslümanların kanının akmasını durduracak kadar güce ulaşabiliriz. Yoksa sadece lanet okumakla, beddua etmekle yetiniriz. Allah bu milletin yar ve yardımcısı olsun" şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim