İl Genel Meclisi Şubat ayı 2. Birleşimi Başkan vekili İsmet Köse başkanlığında toplandı.

Toplantı, açılış ve yoklamanın ardından bir önceki oturuma ait tutanak özetinin okunup oylanması ile başladı.

Gündeme geçilmeden AK Parti İl genel meclis üyesi Rıfkı Gültekin dün Vacit Durdubaş ve İsmail Terzi'nin, Recep Demirtaş hakkında konuşulanların gündem içi olduğunu belirterek bugün niye tutanaklarda olmadığını sorarak tepki gösterdi... Başkan ise kayıtların olduğunu gerekirse tutanaklara alınacağını ifade etti.

Gündem maddesinde yer alan, İl Genel Meclisinin 2018 yılı içerisinde bir aylık tatil tarihinin belirlenmesiyle ilgili 02.01.2018 tarih ve 002 sayılı Meclis kararımızın, Zonguldak Valiliği İl Mahalli İdareler Müdürlüğünün 09.01.2018 tarih ve 299 sayılı yazısıyla, 5302 Sayılı İl Özel İdaresi Kanununun 12. maddesine uygun olmadığı gerekçesiyle iade edildiğinden; İl Genel Meclisinin 2018 yılı içerisinde bir aylık tatil tarihinin belirlenmesi hususunun yeniden görüşülerek oy birliği ile karara bağlandı.

Gündemin bir diğer maddesinde yer alan, 04.01.2018 tarih ve 011 sayılı İl Genel Meclis Kararında; 2018 yılında Kilimli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyetinde, görev yapmak üzere ismi verilen, hayırsever vatandaş Metin Nas'ın nüfus kayıtlarında asıl isminin Oktay Nas olduğu bildirilerek, isim değişikliği hususunun görüşülerek oy birliği ile karara bağlandı.

Editör: TE Bilisim