Kozlu'nun peşkeş çekilmesine izin vermeyeceğini söyleyen Celal Murat Birinci, yanlışlar sona erene kadar durmayacağını ifade etti.
Vatandaşın cebinde ki paraya bile göz dikildiğini belirten Birinci paylaşımında şu ifadelere yer verdi: "Sanma ki sustum susarım susacağım yargıya müdahale etmenize müsade etmiyeceğim yol uzun gerekirse Danıştay'a kadar gideceğim kendinize göre bilir kişiler edinin ve kolluk gücünüzü kullanarak tehdit edin ve tayin edin istediğinizi atayın istemediğinizi kızağa çekin veya emekli edin isterseniz benide faili meçhul edin yinede susmayacağım susmayacağız.
Senin bu millete yaptığın zulümleri sadece sessiz sedasız izlediğimi mi sandın halt etmiş sin dürzü böbürlen sen ki milletimizin hakkını korumak yerine başkasına peşkeş çekerek zevzeklik yaparak milletin hakkını ekabil takımına , sana sponsor olan kişilere ve yandaşlarına ve gizli ortaklarına peşkeş çekerek ğulül içersinde yaşamaya devam edin 
Bil ki tatlı tatlı yemenin acı acı çıkacağı günler geldiğinde o zaman bakacağım halinize ben sabr içersinde mücadele etmeye devam edeceğim muhakkak ki bu dünyada adalet ve yasaların kanun koyucunun kanununu uygulayacak savcılarıda var hakimleride. 
Siz de belki tövbe ederek pişman olursunuz diyeceğim lakin olmuşsunuz iblis'in tuzağına düşen nefs'lerinin zulmüne hevesine uyarak bu yüzyılın firavun'u 
Al takke ver külah kendi aranızda bu milletin hakkını cebinde ki parasına göz dikmenize soymanıza yolsuzluğuna rantın kralı her türlü pisliği yapıyorsunuz hiç bir şekilde boş alan talan etmediğin konu bırakmıyorsunuz.
Sanma ki susacağım onursuzca yaşayacağıma ölüm gelsin bana zalimlik üzerine kurduğun saltanatına sessiz kalmam ne tehdidine boyun eğerim nede geri adım atarım bu ülke için canlarından vazgeçerek şehit olmuş ecdadın torunuyum nasıl ki seçimlerde rabbim'in bana verdiği hayr'lı rızık ve nimetlerinden kazandığım  kendi paramı harcadım ve bu dava için halen daha harcamaya devam ediyorum bilin ki son kuruşuma kadar aynı şekilde harcamaya devam ediyor olacağım. 
Ölüm gelmişse bedenime ne güzel ki rabbim'e kavuşmuş olacağım vadeyi veren rabbim mühlet ve süremiz dolmuşsa yazmış olduğu ölüm şeklinin sadece bahane kısmı yani benim için sadece teslimiyet rabbim'e şükürler olsun.
Benim için bu yolun sonuna kadar adalet için mücadeleye devam bedeli ya zindan yada şaadet olsun yinede adalet için susmayacağım zangoç esselamunaleyküm"

Editör: TE Bilisim