Zonguldak Adliyesi İlçe Seçim Kurulundan mazbatalarını alan CHP’li meclis üyelerine İl Başkanı Hakkı Güney, Merkez İlçe Başkanı Yusuf Mar, CHP belediye başkan adayı Şenol Şanal ve partililer eşlik etti.

Adliye çıkışı açıklama yapan CHP İl Başkanı Hakkı Güney, “Mazbatasını alan değerli arkadaşlarımı kutluyorum. CHP’ye katkı veren ve Yücel’ten yoldaşlara selam olsun diyorum. Biz Zonguldak’ta iyi bir proje üreteceğiz. İnsanlar artık Zonguldak’ta bu projeye inanacaklar. Arkadaşlarımın tamamı kendi dallarında uzmanlar. Meclis Üyesi arkadaşlarımın çalışmalara katkı vereceğini ve bir yere gelmesi için mücadele edeceklerini inanıyorum. Biz de il ve ilçe örgütleri olarak yanlarında olacağız” dedi.

Şenol Şanal’da, “31 Mart seçimlerinin resmi sonuçların açıklanmasından sonra Mazbataları almak için adliyeye geldik. Seçim süresince halkımıza verdiğimiz vaatlerin ve mesajları tamamen arkasındayız. 30 günlük süre içerisinde kendi projelerimiz olduğu gibi Selim Alan kardeşimin anlattığı projeleri hayata geçirmesi için yapıcı muhalefeti ortaya koyacağız. İktidar partisinin şehri avantaj sağlayacağını söyleyen düşünceyi çok sıkı bir şekilde takip edeceğiz. Biz bunun doğru olmadığını söylemiştik, yanılmak istiyoruz.”

Editör: TE Bilisim