Elmas Televizyonu Genel Yayın Yönetmeni Atilla Öksüz ve Sevcan Özelli'nin Zonguldak Valisi Ahmet Çınar'ı ziyaretiyle ilgili haberde Vali Çınar'ın sözlerine atıfta bulunan Çaycuma Belediyesi'nin CHP'li Belediye Başkanı Bülent Kantarcı ilginç ve dikkat çeken bir değerlendirme yaptı.

Vali Ahmet Çınar'ı kuyruklu yıldıza benzeten Kantarcı şunları yazdı;

"Problemler, basitleştirilerek kolaylaştırılarak çözülür. Valimiz sorun çözme tekniklerine vakıf deneyimli bir yönetici. Sıradan bir Vali veya devlet memuru değil. Herkesi dinliyor geldiğinden beri. Ve modern tekniklerle inceleme ve araştırmalar yaptırıyor Zonguldak'la ilgili.

Kim ne derse desin; içinde bulunduğumuz zor koşullarda, ayrıştırmanın ve ötekileştirmenin had safhaya vardığı bu kırılgan ortamda, Sayın Çınar'ın Zonguldak için bir kuyruklu yıldız olduğunu düşünüyorum.

Umarım çalışmalarının semeresini görür. Tabii bundan yararlanacak olan şüphesiz Zonguldak'tır.

Bu yaşıma kadar sayısız yönetici ve Vali gördüm.

Kolay bir tarz değil.

Belki de Kafkaslar'dan gelen genetikle cesaretle hareket eden, bilgi ve mütevazilikle donanmış Valimizle karşılamaktan ve aynı dönemde çalışma fırsatı bulmaktan duyduğum keyfi, kamuoyu ile çekincesiz paylaşıyorum. Kimileri erken diyebilir. Dur bakalım diyebilir. Yanılmaktan korkmuyorum"

Editör: TE Bilisim