28 Mart pazartesi Ereğli Gençlik Spor Salonu’nda Kdz Ereğli Belediye Spor Kulübü ile Kdz Ereğli Göztepe Spor Kulübü Küçük Kız Final maçında Kdz Ereğli Belediyespor Kulübü Küçük Kız Hentbol Takımı rakibini 19-3  yenerek İl Şampiyonu oldu.
TÜM SPORCULARA KUTLAMA
Kupa ve madalyalarını alan hentbolcular ve antrenörleri Seher Akbaş büyük sevinç yaşarken Kdz. Ereğli Beldiyespor Kulüp As Başkanı Tarkan Atik, şampiyon olan sporcuların yanısıra şampiyonaya katılan tüm oyuncuları tebrik ederek Belediye ve Belediyespor kulüp Başkanı Halil Posbıyık’ın selam ve sevgilerini iletti.

12 BRANŞTA 900 SPORCU
Salon Sporlarından Sorumlu Kulüp As Başkanı Tarkan Atik, yaptığı açıklamada şunları söyledi: Başkanımız  Halil Posbıyık’ın da her zaman belirttiği gibi Kdz. Ereğli Belediyespor kulübü 12 branşta toplam  900 sporcuyla büyük bir spor kulübü. Çeşitli branşlarda sporcularımız dereceler elde ediyor. Turnuvaya katılan tüm sporcuları ve şampiyon olan takımımızı kutluyorum.”

YILDIZ KIZ VE MİNİK KIZ
MÜSABAKALARINA HAZIRLANIYOR
Antrenör Seher Akbaş nezaretinde turnuvalara hazırlanan hentbol takımlarımız Kdz. Ereğli müsabakalara Nisan’da yıldız kız ve minik kız kategorilerinde devam edecek.

Editör: TE Bilisim