Firmaya 10 günlük ek süre verildiği ve eksikliklerin tamamlanmaması durumunda ihalenin tek taraflı fesih edileceği belirtildi.
Kozlu Belediyesi tarafından sosyal medya hesabından yapılan açıklama şöyle: "Kozlu Özel Halk Otobüsleri ihalesini alarak 16 Ocak 2022 tarihi itibariyle yolcu taşıma faaliyetlerine başlayan SADUR Turizm Limited Şirketine sözleşme ve şartname maddeleri uyarınca belediyemiz tarafından uyarı yazısı gönderilmiştir.
Halkımızın mağduriyet yaşamaması amacıyla;
Özel Halk Otobüsleri taşıma işine başlayan SADUR firmasının faaliyetleri belediyemiz tarafından ilk günden itibaren denetlenmektedir. Denetimler sonucunda Teknik Şartnamenin 10.maddesi 1.Fıkrası gereğince ihlal edilen durumlar hakkında gerekli uyarılar yapılmıştır. Yüklenici firma ihtar edilerek söz konusu ihlallerin düzeltilmesi için son kez 10 günlük süre verilmiştir. Bu süre zarfında da ihlal edilen durum düzeltilmemiş ise sözleşme belediye tarafından tek taraflı olarak fesih edilecek olup, uyarı yazısına gerekçe olarak hatlarda yeterli otobüs sayısı ve sefer sayısının çalıştırılmadığı ve durak kalkış-geçiş saatlerine uyulmadığının tespit edildiği görülmüştür.
Kozlu Halkına Saygıyla Duyurulur."

Editör: TE Bilisim