Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Ramazan Ayı ile ilgili bir mesaj yayımladı.

Ulupınar mesajında;

"Yeni bir Ramazan Ayını daha idrak edecek olmanın mutluluğu içerisindeyiz. On bir ayın sultanı Ramazan kardeşlik, dostluk, birlik ve beraberlik duygularının güç kazandığı mübarek bir aydır.

Maddenin bir kenara bırakılarak maneviyatın değer bulduğu, her gününü ayrı huzur ve huşu içinde geçirdiğimiz Ramazan Ayında küçüklerimize sevgi göstermeli, büyüklerimizi ziyaret etmeli, onlara saygıda kusur etmemeli, ihtiyaçlarını mümkün olan nispette gerçekleştirmeye çalışmalıyız. Bunların yanında bereketiyle gelen Ramazanda iyilik yapmalı, muhtaçları, fakir fukarayı gözetmeli, onların gönüllerini hoş tutmalıyız. İftar sofralarını, ailemizle, yakınlarımızla, dost ve ahbaplarımızla bir araya gelerek şenlendirmeliyiz. Komşusu açken tok olanlardan olmamalıyız. Kırdığımız, gücendirdiğimiz kalpleri yeniden kazanmalıyız. Bu dünyanın işleri kadar öbür dünya için de salih amellerde bulunup bol bol ibadet etmeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, tüm İslam Aleminin mübarek Ramazan Ayını kutlar, bin aydan daha hayırlı Ramazanın ülkemize, bölgemize ve insanlığa barışa, huzura ve hayırlara vesile olmasını diler, saygılarımı sunarım." ifadelerine yer verdi.

         

 

Editör: TE Bilisim