Zonguldak Belediye Meclisi’nin Nisan ayı 1’inci Birleşim Toplantısı Belediye Başkanı Dr Ömer Selim Alan Başkanlığı’nda gerçekleştirildi. 
Mecliste belediye encümen üyeleri İhtisas  komisyonların üye seçimi, enerji Kent birliğine üye olunması ve asil ve yedek üyelerinin seçilmesi,denetim komisyon raporunun belediye meclisine surulması, belediyenin 2021 yılı faaliyet raporu ve halk otobüs ücret tarifesi terminal ücretleri görüşüldü. 
Mecliste Belediye encümen üyeliğine: Şendoğan Karataş,Sinan Toprak ve Hüseyin Kahveci seçildi. Meclidiste Ihtisas komisyonlarına üye seçimi gerçekleştirildi.  Plan ve bütçe komisyonu: Havva Yılmaz, Sariye Eryiğit, Uğur  Sarıkan, Özberk Papila ve Hürmet Kartal Seçildi. İmar Komisyonu: Bünyamin Babaiban, Onur Turgut, Şendoğan Karataş, Atınç Kayınova, Ozan Demïrtaş seçildi. Türlü işler Komisyonu: İbrahim Cansız,Murat Uzun, Gökhan Çöteli, Fatma Sena Koç, Okan Onur Seçildi. Trafik Komisyonu: Lütfi Çavuş, Mehmet Gök, Çınar Yusuf Deniz, Hasan Şenol, Kenan Ekiz Seçildi.  Enerji Kent Bildiğine meclisine Bekir Selçuk ve Onur Turgut seçildi.
2021 yılı denetim komisyonu raporu okunarak meclise bilgi verildi. 

(Ekrem AÇIKGÖZ)

Editör: TE Bilisim