Kilimli İsmet İnönü İlkokulu  salonunda TRT ve Kültür Bakanlığı saz sanatçıları eşliğinde verilen Türk Sanat Müziği Korosu Konserine müzik severler yoğun ilgi gösterdi.
Kaymakam Nevzat Taşdan, Belediye Başkanı Kamil Altun ve ilçe protokolü de konseri izlediler.
Şef Levent Özger'in yönetiği ve Selma Aydın'ın sunduğu Konserde solo ve koro halinde sevilen  Türk Sanat Müziği eserleri seslendirilirken, seyirciler zaman zaman şarkılara eşlik ettiler, alkışlarıyla desteklediler. Konserde Kilimlililer unutulmaz anlar yaşadı. 
Kilimli Folklor Sanat ve Eğitim Derneği Başkanı Hakan Çakır, yaptığı konuşmada, konsere Yaklaşık 6 aya aşkın bir zamandır çalıştıklarını belirterek, katılanlara ve katkı verenlere teşekkür etti. Başkan Çakır ayrıca önümüzdeki günlerde Türk Halk Müziği korosu konseri düzenleyeceklerini de sözlerine ekledi.
Hakan Çakır ayrıca Türk Sanat Müziği Türk Halk Müziği korosuna katılmak isteyenleri de davet etti.
Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun konserde emeği geçenleri kutladı ve çok güzel bir konser olduğunu belirterek unutulmaz bir konser olduğunu söyledi.
Belediye başkanı Kamil Altun ve Dernek Başkanı  Hakan Çakır, şef Levent Özger ve sunucu Selma Aydın'a çiçek takdim ettiler.

Editör: TE Bilisim