Zonguldak’ta son günlerde yaşanan tefeci terörünün ardından konuyu gündemde tutan Elmas TV sahibi Akın Kavi’ye silahlı saldırıda bulunan Aslan Karadağ, saldırının ardından ‘kurusıkı silah attım’ diyerek olaydan sıyrılmaya çalıştı. Zonguldak’ta ki tefecilerin sesi olan Pusula Gazetesi sahibi olduğunu söyleyen fakat sigortası hala Elmas TV’den ödenen Ali Rıza Tığ, yazdığı köşe yazılarında tefecileri aklamaya çalışırken, Aslan Karadağ’ın kavga esnasında ettiği ahlaksız sözleri yayınlayarak Akın Kavi’yi toplum önünde küçük düşürmeye çalışıyor.

KAVGA NASIL BAŞLADI?

Ali Rıza Tığ ile Akın Kavi arasında başlayan kavga tefecileri olaylarında öncesine dayanıyor. Mer Otel, Mer oto ve Yücel Optik’in ortaklarından işadamı Yücel Mercimek, Kozlu Fatih Sitesi Opet Tesisi’nde gazeteci Ali Rıza Tığ’a yumrukla saldırmasının ardından konuyu haber yaparak gündeme taşıyan Elmas TV’ye açıkça saldıran Ali Rıza Tığ o günden sonra Akın Kavi’nin aleyhinde yayınlar başlattı.

Elmas TV sahibi Akın Kavi, yaptığı açıklamada saldırı haberini yayınlamamızın ardından Ali Rıza Tığ’ın haberi kaldırmamı istedi, haberi kaldırmayınca da ‘KOM’da görüntüleri var onları alıp yayınlayacağım’ diyerek tehdit etti dedi.

ALİ RIZA TIĞ ELMAS TV’Yİ KİME SATTI?

Elmas TV’nin sahibinin Akın Kavi olmadığını yayınlarında sıkça dile getiren Ali Rıza Tığ, kendi internet sitesinde, Akın Kavi ile fotoğraflarını yayınlayarak Pusula TV’nin Akın Kavi’ye satıldığını kamuoyuna duyurmuştu.

KORKUP AKIN KAVİ’NİN YANINA SIĞINDI!

Yazdığı köşe yazılarında Akın Kavi’yi mermiden kaçtığı için küçük düşürmeye çalışan ve Aslan Karadağ’ın ağzından çıkan ahlaksız sözleri yayınlayan Ali Rıza Tığ geçmişte tehdit edildiğinde Akın Kavi’ye sığındığını, Vali Ali Kaban’ın veda yemeğine korkutan Akın Kavi’nin himayesinde gittiği öğrenildi. Aynı Ali Rıza Tığ’ın özel hayatı konusunda iftiralar attığı Gazeteci Alev Uzunbaş Fennibay’dan dayak yerken nasıl kaçtığını tüm kamuoyu görüntüler sayesinde açıkça gördü.

İş insanı Akın Kavi yaşananların ardında bir açıklama yaptı. Kavi’nin açıklamaları şu şekilde;

“Ali Rıza Tığ adlı şahıs köşesinde şahsımı itibarsızlaştırmak adına muhbirlik yapıp biat ettiği yerlerden talimat üzerine yaptığı yayınlarına devam etmektedir . 2016 yılında kendisinden satın aldığım o gün ki adıyla Pusula TV, şimdi ki ismi Elmas TV olan televizyon kanalının için şahsım ile pazarlık yapıp hisselerini dediğim kişiye bilgim dahilinde kendisi devir yapmıştır. Bundan önce her yaptığı haberde Elmas TV sahibi iken, biranda tefecilerle alakalı adli mercilere olayı intikal ettirmiş olmam ve beraber çeteleşerek milletin kanını emenlerin talimatı doğrultusunda şahsımı itibarsızlaştırmak adına yayınlarına devam etmektedir. Amacı muhbirlik yaptığı yerlerin talimatını uygulamaktır.

Ali Rıza Tığ adlı şahsa devletin mahrem bilgilerini servis edenler ve tefeci ile dirsek kol ilişkisinde olanlar. Tefeci terörüne kaleme alan basın organlarına karşı Ali Rıza Tığ’ı kullanmaktadır. Bu şahsı geçmişte dayak yediği, küfür yediği, tehdit edildiğinde bir çok kez şahsımı arayıp yardım istemiştir.

Şimdi ise tasmasını tutanlarda aldığı emir ile bize delikanlılık dersi vermeye kalkıyor.

Aslan Karadağ isimli sahsın aileme ettiği küfürleri meziyetmiş gibi köşesinden yayınlaması bu şahsın özel hayatı hakkın ortaya atılan ahlak dışı iddiaları bir kez olsun bizler gündeme getirmedik.

Zonguldak halkından ricam bu sözde gazeteci, kimleri ağına düşürüp rüşvet ister ise gidip şikayetçi olmalarıdır. Türkiye Cumhuriyeti bir hukuk devletidir.”

Editör: TE Bilisim