Zonguldak Belediye başkan Vekili Yusuf Deniz, "Zonguldak Belediyesi olarak kar yağışına karşı tüm hazırlıkları tamamladık. Karla mücadeleye hazırız"dedi.

Zonguldak Belediye Başkanım Ömer Selim Alan'ın koronavirüs testinin pozitif çıkması nedeniyle başkanlığa Yusuf Deniz vekalet ediyor.

Zonguldak Belediye Başkan vekili Yusuf Deniz yaptığı açıklamada, "Başkanımızın dün itibariyle koronavirüs test sonucu pozitif çıktı ancak Sağlık durumu gayet iyi. Kendisine tekrar geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum ve acil şifalar diliyorum. Dediğim gibi şu an için hiçbir sıkıntı yok. Dabah kendisiyle görüştüm evinde istirahat ediyor. Allah'ın izniyle görevinin başına dönecektir.” şeklinde konuştu. 

Zonguldak Belediye Başkan Vekili Yusuf Deniz karla mücadele için tüm hazırlıkları tamamladıklarını söyleyerek, "Fen işleri şantiyemiz şu anda tam anlamıyla kar yağışına karşı tüm tedbirleri alınmış durumda. Karla mücadele ekiplerinin şu anda hazır olarak bekliyor. Tuz eksiğimiz de yok.” ifadesine yer verdi. 

Başkan Vekili Yusuf Deniz ayrıca havanın yağışlı olması sebebiyle ekiplerin sahada olduklarını, şiddetli yağmurdan dolayı tıkanan logar ve kanalları açtıklarını ifade etti. 

Editör: TE Bilisim