ÖLÜM DÖŞEĞİNDE HİSSE DEVRİ!
Varlık ailenin büyü oğlu aynı zamanda meslek odası başkanı sıfatı olan kişinin kardeşine attığı büyük kazık gündeme düşerek bomba etkisi yarattı. Atadan kalma milyon dolarlık serveti ağabeyin adeta çöreklenmesi ve yaşanan süreç dudakları uçuklattı.


KARDEŞİNİ TEFECİLERE BORÇLANDIRDI
Aç gözlü ağabey milyon dolarlık aile servetine çöreklenmek için akıllara durgunluk verecek plan yaptı. Plan çerçevesinde kardeşini “Tefecilere” borçlandırdı. Tefecilerin eline düşen kardeş borçlarını ödeyemeyince Ağabeyinin kapısını çaldı. Ağabey aile şirketindeki tüm hisselerini devretmek koşuluyla tefecilere olan borçlarını kapatacağını söyledi. Tefecilerin kıskacında olan kardeş, ağabeyinin talebini kabul ederek tüm hisselerini bir kuruş dahi almadan devretti. 

ÖLÜM DÖŞEĞİNDE BABANIN DA HİSSELERİNİ DEVRALDI
Ağabey aile içinde yaptığı bu olayla da gözü doymadı. Şirketlerinin büyük ortağı olan babaları “Entübe” durumunda iken yanına bir Noter katibini de alarak hastanenin yoğun bakım ünitesinin yolunu tuttu. Ağabey burada entübe durumunda olan babasına geriye dönük kendisine hisse devrini yaptırdı. Ayrıca karar defterinde imza olmayan bazı kararlar içinde imza attırdı. Ve böylece şirketin çoğunluk hissesini eline geçirdi. Bir süre sonrada baba hayata gözlerini yumdu.


MAL PAYLAŞIMI YAPILMADAN KARDEŞİ DEVRE DIŞI BIRAKTI
Tefeci batağında olan kardeş evine ekmek getiremezken yine borçlarını kapatma ve hayatını idame ettirme adına ağabeyinin kapısını çaldı. Ağabey bu defa kardeşine “Sen reddi miras yap. Ben çocuklarının payını ayıracağım. Sana iş kuracağım. Ve tüm borçlarını kapatacağım” dedi. Kendisini birkaç kez dolandıran Ağabeyinin sözüne inanıp güvenen kardeş, “Tamam” diyerek aileden kalan serveti almayacağını beyan ederek reddi miras yaptı. 


ŞEYTAN BİLE BU KADARINI AKIL EDEMEZDİ
Oda Başkanı olan Ağabey, Kardeşini “reddi miras” yaptırdıktan sonra, “Benim senin gibi bir kardeşim yok. Ne bu şirketten nede aile mal varlığında senin bir hakkın yok. Artık sen başının çaresine bak” cevabını aldı. Evrakta sahtecilik yaparak milyon dolarlık servete konan ağabey hakkında küçük kardeşin dava açacağı söyleniyor. Özellikle Hasta yatağında Noter vasıtasıyla geriye dönük yapılan sahte hisse devri ile baskı altında alınan reddi miras imzasına küçük kardeşin itiraz edeceği öğrenildi. Gözü paradan başka bir şey görmeyen Ağabeyin, Hastanede ölüm döşeğinde ki babasına geriye dönük attırdığı imza ve onun bu sahtekarlığına alet olan Noterin ortaya çıkması için “Kriminal” inceleme isteneceği öğrenildi. Milyon dolarlık servete sahtekarlıkla sahip olan Ağabeyin son olarak kardeşine, “Ben Adli Tıp Kurumunda parayla işi çözerim. Sen bana bir şey yapamazsın” dediği öğrenildi.

Editör: TE Bilisim