Zonguldak İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ahmet Karayılmaz Özel İdare karla mücadele ekiplerini çalışma alanlarında ziyaret etti. Ahmet Güral Karayılmaz karla mücadele ekiplerine çikolata ikram etti.

Genel Sekreter Ahmet Güral Karayılmaz Zonguldak'ın Kozlu ilçesine bağlı en yüksek mahallesi olan 600 metre yükseklikteki Abacıoğlu'ndan araç sürücülere uyarılarda bulundu.

Zonguldak’ın Kozlu ilçesine bağlı Üçköy Abacıoğlu Mahallesi’ndeki 40 cm karı bugün üç kere açtılar.

İl Özel İdare Genel Sekreteri Ahmet Güral Karayılmaz, çalışmaları inceledikten sonra şu ifadelere yer verdi; “Bu sene memleketimize çok güzel kar yağdı. Şu anda Kozlu ilçemizin Üçköy mevkiinde yaklaşık 600 rakımlı bölgesinde bulunmaktayız. Burası Zonguldak’ın en çok kar alan bölgesinden biri. Bugün sabahtan bu yana arkadaşımız üçüncü kez bu yolu açıyorlar. Biz de burada ekip arkadaşlarımızla birlikte olup onlara destek vermek istedik. Zaman zaman ihbarlar geliyor ve 5 ekibimiz burada çalışıyor. Ayrıca be cuma beldemizde yoğun bir kar yağışı var ve Ereğli’nin yalı bölgesinde çalışmamız var. Çaycuma ve Gökçebey ilçelerimizde fazla mücadele etmemize gerek yok. Yoğun kısıtları devam ediyor ve bu da ulaşımı olumsuz yönde etkiliyor. Zincirsiz şu anda Zonguldak‘ta çıkamayacağınız hiçbir yolumuz yok. Ama kış lastiği ve zincir olmadan hiçbir arkadaşımız köy yollarını kullanmamalarını Buradan önemle araç sürücülerini uyarmış olalım. Burası güzel bir ortam ancak ulaşımı etkileridir içinde kimileri içinde rahatsız edici bir durum. İl Özel idare adına çalışan karla mücadele ekiplerimize teşekkür ediyoruz." şeklinde konuştu.

Haber: Ekrem Açıkgöz

Editör: TE Bilisim