Yaklaşık bir aydır Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı için yazmış olduğu 11 ayrı haber ve köşe yazıları mahkeme kararıyla kaldırılırken Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı durumu sosyal medyasından paylaştı.
"KENEFTEN KONUŞAN BOZUK AĞIZLI UTANMAZ"
Sosyal medya üzerinden paylaşım yapan Başkan Kantarcı; "Haysiyet cellatlığını kendine iş edinerek, bir aydır her gün keneften konuşan bozuk ağızlı utanmazın tam 11 yazısını mahkeme engellemiştir. Elbette bu kadarla kalmaz!"  dedi.
İŞ ADAMLARINI, BÜROKRATLARI TEHDİT EDİYOR!
Ak Parti Milletvekili Hamdi Uçar ve Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş’a yakınlığı ile bilinen Pusula Gazetesi imtiyaz sahibi Ali Rıza Tığ almış olduğu bu siyaset desteğiyle adeta yasa ve basın ahlak kurallarını tanımıyor. Daha önce İYİ Parti eski İl Başkanı Ragıp Bayraktar, Ali Rıza Tığ’ın kendisinden olumsuz haber yapmama karşılığında para istediğini belirtirken, Karaman eski Belediye Başkanı Mustafa Kalaycı’da Ali Rıza Tığ’ın kendisinden 3 bin 500 TL para istediğini eğer vermezse kendisini olumsuz bir şekilde yazacağını belirtmişti. İş insanı Sami Aydın ise Ali Rıza Tığ’ın kendisinden 10 bin TL istediğini ve vermeyince kendisini yazdığını belirtmesine rağmen Ali Rıza Tığ şantaj kokan ve itibarsızlaştırma haberlerine devam ediyor.

Editör: TE Bilisim