Kdz.Ereğli Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü oluşturduğu 60 kişilik bir ekiple Kandilli Beldesinde kaybolan ve 7 gündür bulunamayan Alzheimer hastası Nizamettin Havadar için alarma geçti. Tam teçhizatlı 60 kişilik itfaiye, dağ-taş kayıp vatandaşı arıyor.

Kdz. Ereğli'ye bağlı Kandilli beldesinde  7 gün önce kaybolan 72 yaşındaki evli ve 4 çocuk babası Alzheimer hastası Nizamettin Havadar'ı arama çalışmaları devam ediyor.

Kdz.Ereğli Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü 7 gündür bulunamayan kayıp vatandaş için 60 kişilik bir ekip oluşturarak arama çalışmalarına katıldı.

Kdz.Ereğli Kaymakamlığından gelen talepve Belediye Başkanı Hüseyin Uysal'ın talimatıyla harekete geçen Kdz.Ereğli Belediye İtfaiyesi Arama –Kurtarma ekibi 10'ar kişiden oluşan 6 ayrı bir ekip oluşturdu.

Belediyeden dün akşam yapılan kayıp anonsu sonrası şahsın Hatip Caddesi bölgesinde görüldüğüne yönelik ihbar üzerine   Kdz.Ereğli Belediye İtfaiyesi Arama –Kurtarma ekibi söz konusu bölgede gecenin ilerleyen saatlere kadar arama yaptı.

Bu sabahta İtfaiye Müdürü Muhammet Ali Ateş öncülüğünde tam teçhizatlı 60 kişilik ekip, Kandilli beldesinde arama çalışmalarına devam etti. İlk olarak Kandilli Belediye Başkanı Mustafa Aydın'ın başkanlığında bir toplantı yapılarak arama yapılacak noktalar belirlendi.

Aileye ziyarete gelen İlçe Kaymakamı Nazım Madenoğlu'da ekibe çalışmalarında başarılar diledi.  Kandilli beldesindeki arama çalışmaları devam ediyor.

Editör: TE Bilisim