CHP İl Genel Meclisi Grup Başkan Vekili Fikret Zaman ve CHP İl Genel Meclisi üyeleri, CHP İl Başkanı Ahmet Altun'u ziyaret ederek, Eylül ayı meclis gündemini aktardılar.

Zaman, "Ağustos ayının tatil olması sebebiyle bir ara vermiştik.  Eylül ayı il genel meclis toplantılarını gerçekleştirdik. Sürekli olarak yaptığımız il genel meclisi toplantıları bitiminin ardından her zaman yaptığımız gibi şimdi de CHP Zonguldak İl Başkanı Ahmet Altun'a birifing verdik. Bir haftalık görüşmelere yansıyan çok güzel projeler oldu.  Bunlardan Maden Müzesi, Gökgöl Mağarası, akabinde Osmanlı köyü Şelalesi yer almıştır. Bizim düşüncemiz turizm amaçlı buraya gelen vatandaşlarımızın Maden Müzesini incelemeleri ve Gökgöl Mağarası'nı gezmeleridir. Şelaleye yakın bir yerde de sosyal tesis anlamında mola vermeleri için önergemizi sunduk. İleriki zamanlarda saydığımız bu bölgelere sosyal tesis kazandırmak anlamında önemli gelişmelere imza atacağız. Öte yandan yıkılan okullar için önergeleri meclise sunmuştuk. Yıkılan okulların yerine ivedilikle prefabrik okullar yapılmasını gündeme getirdik. Bunu meclise sunduğumuzda oy birliğiyle kabul edildi. Son birleşim toplantısında ise Çaycuma OSB hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Daha önce CHP grubu olarak karşı çıktığımız Gökçebey'de bulunan manda OSB bölgesinin uygun bir yere çekildiğini görmüştük. Bunu da meclise sunmuştuk. İnşallah ilerleyen zamanlarda bu projede gerçekleştirilecektir" ifadelerini kullandı.

"NELER YAPABİLİRİZ BAKACAĞIZ"

CHP İl Başkanı Ahmet Altun ise şunları söyledi; "İl Genel Meclisi grubumuz her ay olduğu gibi Eylül ayı birleşmenin ardından İl Başkanlığımıza gelerek bizlere birifing verdiler. Tabi bu görüşmelerin ardından önümüzdeki günlerde parti olarak neler yapabiliriz, eksik olan neler var bunları görüşüyoruz. Biz de bilgi kirliliğini önlemek için il ve ilçe kongrelerimiz hakkında il Genel Meclisi üyelerimiz ile bilgi alışverişlerine devam ediyoruz" şeklinde konuştu. 

 

Editör: TE Bilisim