Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan, gelir giderin belli olduğu temiz bir sayfa açmak istediklerini söyleyerek, görüşmelerin lafla kalmadığı takdirde Kömürspor’un Süper Lige çıkabileceğini ifade etti. 

İşte Belediye Başkanı Selim Alan’ın o açıklaması;

Tabi ki Zonguldak Kömürspor toplantısı çok önemli. Herkesin üstüne düşeni yapması gerek. Zonguldak Belediyesinden başka yardım eden kurum yok. Ama hemen birşey olduğu zaman belediye Başkanı vekiller niye yardım etmiyor. Arkadaşlar bunları artık vatandaş da duymak istemiyor. Zonguldak Belediyesinden başka yardım eden kurum varsa teşekkür edelim. Benim Zonguldak Kömürspor sevgimi kimse tartamaz. Toplantı Zonguldak Valimiz Mustafa Tutulmaz başkanlığında gerçekleşti. TSO başkanımız bir sunum yaptı. 
Hepimizin derdi bu. Görüşmeler lafta kalmaz. Zonguldak Kömürspor’un ilk seneden Süper Lige çıkarmak içten bile değil. Düşünsenize buraya süper lig takımlarının geldiğini. Biz diyoruz ki şeffaf güvenir temiz. Gelir giderin belli olduğunu. İnşallah sonuç bulur.
Süleyman beyi yıllardır tanırım Alaatin beyi de çok severim.  Bizim şahıslarla işimiz yok önemli Zonguldak. Süleyman Caner’in yıllardır yaptıklarını kimse gözden gelemez ama onunla devretmeye niyeti var.’

Editör: TE Bilisim