İlimiz Kdz. Ereğli ilçesi, aydınlar köyü hudutları dahilinde kalan, kadastroda 124 ada, 56 parsel (eski 46 parsel) No ile kayıtlı taşınmazda “Ticaret Alanı” amaçlı 1/5000 Ölçekte nazım imar planı ve 1/1000 Ölçekli uygulama imar planı yapılması ile ilgili konu görüşülerek komisyona gitti.

Zonguldak’ın kilimli ilçesi ve kdz. Ereğli ilçelerinde, kamulaştırma işlemleri tamamlanan taşınmazların, eğitim ve öğretim hizmetleri nde kullanmak üzere, milli eğitim müdürlüğüne tahsisi ile ilgili eğitim kültür ve Sosyal işler, imar ve bayındırlık, plan ve bütçe ile içişleri komisyonlarının ortaklaşa hazırlamış oldukları, 3- 18- 23- 10- sayılı raporlar görüşüldü. Oy Birliği ile kabul edildi.

Zonguldak’ın Kdz. Ereğli ilçesi, Süleymanbeyler köyü - osmanlar köyü - İmranlar köyü kanalizasyon hattı ve fosseptik yeriyle ilgili, proje çalışması yapılması gerektiğinde, izin ve irtifak işlemlerinin yapılabilmesi, için İl Özel İdaresin 2020 yılı ek yatırım programına alınmasına dair imar ve bayındırlık, köylere yönelik hizmetler, çevre ve sağlık ile plan ve bütçe komisyonlarının ortaklaşa hazırlamış oldukları 21- 17- 14- 26 sayılı raporları görüşüldü ve komisyona gitti.

Haber: Ekrem Açıkgöz

Editör: TE Bilisim