Zonguldak gündeminde yer alan doğalgaz ve TTK konusunda açıklamalarda bulunan Demirköse, CHP'li Milletvekillerini eleştirdi. TTK'ya işçi alınacağını da ifade eden Demirköse, çalışmaların bu yönde olduğunu söyledi.
'ZOR BİR SÜREÇTE DOĞALGAZ MUTLULUK VERDİ'
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın doğalgaz müjdesini değerlendiren MHP İl Başkanı Varol Demirköse: "Zor bir süreçten geçerken Sayın Cumhurbaşkanımızın doğalgaz açıklamasını memnuniyetle dinledik. CHP yine eleştiri yaptı! Bakın, Sakarya'da olsa Ereğli'de olsa oralar hep bizim. Önemli olan bu devlette bulunması, bu güzel bir atılımdır. Hükümete teşekkür ediyoruz, böylesine zor bir dönemde böyle bir çalışma yapılması kolay değildir. Hükümetimizin her yaptığı doğru adımda yanındayız."
'İSTAHDAM YAPILACAK'
TTK'ya işçi alınacağını söyleyen Demirköse: "TTK'ya işçi alınacak, çalışmaların neticesi bunu gösteriyor. Yatırımlar yapılıyor, kömürün çıkması içinde istihdam gerekiyor. Maliyetler yükselti, maliyetler yüksek olduğu için yapılamamıştı. Maliyetler düşecek ve dolayısıyla yan branşlar açılacak. İstihdam da açılacak. Programın devamında istihdam olacak."
'ZONGULDAK7A GELİP KONUŞSUN'
CHP Milletvekili Ünal Demirtaş'ın işçi alımı konusunda GMİS ve vatandaşların sesini daha çok çıkartması gerektiği yönünde ki açıklamalarına cevap veren Demirköse: "Ünal Demirtaş bunları uzaktan söylüyor. Gelsin Zonguldak'a buradan söylesin. Biz onları burada artık görelim!"

Editör: TE Bilisim