Ankara Genel Merkezi ve TBMM'yi 130 kişiden oluşan CHP Zonguldak heyeti olarak ziyaret ettiklerini belirten Merkez İlçe Başkanı Ebru Uzun şunları söyledi.

"130 kişilik bir heyetle Ankara'ya gittik. İl başkanımız yönetim kurulu, 8 ilçe başkanımız, belediye başkanlarımız, İl Kadın kolu ve ilçe kadın kolu başkanlarımız olarak kalabalık bir grupla gittik. Öncelikle Genel merkezimizde Genel Başkan Yardımcımız Sayın Oğuz Kaan Salıcı'yı ziyaret ettik ve kendisi ile bir toplantı gerçekleştirdik. Bu toplantıda genel başkan yardımcımız bize 31 Mart'ta alınan başarılı sonucun nasıl gerçekleştiğinı, bu başarının tesadüf olmadığını anlattı. Orada yapılan örgütlü toplantıda bu çalışmanın ipuçlarını verdi bize ve o tesadüfü olmayan başarının bundan sonra da devam edeceğini, tüm Türkiye'nin Cumhuriyet Halk Partisi iktidarına ihtiyacı olduğunu söyledi.
Önümüzdeki ayın sonunda biliyorsunuz genel kurultayımız da var, kurultaydan sonra daha detaylı çalışmalar yaparak bütün örgütlerimiz 31 Mart'ta alınan bu başarıdaki yol haritasını bize çizerek aynı yol haritasında devam ederek de aynı başarıyı bütün ülkede Cumhuriyet Halk Partisi iktidara taşıyacak şekilde çalışmalarımızı yapacağımızı anlattı."

TBMM'de grup toplantı sonrası Genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret ettiğini belirten Ebru Uzun sözlerine şu şekilde devam etti:

"Genel merkezdeki toplantısının ardından mecliste genel başkanımızla partimizin grup toplantısına katıldık. Sonrasında da mecliste genel başkanımız da bir tanışma ziyareti gerçekleştirdik. Kendisine önümüzdeki kurultay sürecinde başarılar diledik ve tüm Zonguldak örgütü olarak genel başkanımızın bu zorlu süreçte her daim yanında yanında olduğumuzu bildirdik. genel başkanımız da çok mutlu oldu."

Ziyaretten Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun çok mutlu olduğunu ifade ettiğini belirten Ebru Uzun, "Dediğim gibi çok kalabalık bir heyetle gittik. Hatta Genel Başkanımız espri ile karşıladı bizi "Zonguldak buraya darbe yapmaya gelmiş" deyince .Bizde "Darbeye değil size desteğe geldik" dedik.

Editör: TE Bilisim