Her akşam 2 bin kişiyi ağırlamaya devam eden Ereğli Belediyesi açık hava halk iftarlarına devam ediyor... Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, iftar sofrasında bu kez de vatandaşlarla birlikte ilçedeki taraftar gruplarını konuk etti.

Ereğli Belediyesinin Yaşlılar ve Gençler Evi'nde Ramazan Ayı süresince gerçekleştireceği açık hava halk iftarları yoğun katılımla sürüyor. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, iftar sofrasında bu kez de vatandaşlarla birlikte ilçedeki taraftar gruplarını ağırladı.

Ereğli Belediyesinin iftarına Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor taraftar dernekleri, Zonguldak Elmas Taraftar Derneği, Ereğli Belediyespor taraftar derneği ve grupları katılarak renklerin kardeşliği yaşandı.

İftar sonrasında taraftar dernekleriyle bir çay sohbeti gerçekleştiren Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, "İlçemizde bu birlik ve beraberliği hep birlikte ortaya koyduğunuz için tüm taraftar gruplarına teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberliğin sürmesi için bizde her zaman üzerimize düşen görevi yapmaya devam edeceğiz. Kdz.Ereğli Belediyespor'u bu yıl 3.lige çıkarmak için bir hedef koyduk. Bunun için transfer çalışmalarını sürdürüyoruz. Sezon başladığında sizlerinde desteğini arkamızda görmek isteriz" dedi.

Taraftar grubu başkanları da bu yıl 3. Ligi hedefleyen Kdz.Ereğli Belediyespor'a başarılar dileyerek destek olacaklarının sözünü verdiler.

Editör: TE Bilisim