Mustafa Yorulmaz, Bülent Arınç'a da tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür ederken Bülent Arınç’ı sert sözlerle eleştirdi. 

Osman Kavala ve Selahattin Demirtaş ile ilgili bir televizyon kaalında yargıya talimat verircesine açıklamalarda bulunan ve büyük tepki toplayan Bülent Arınç'a sert sözlerle eleştiren Mustafa Yorulmaz şunları söyledi;
“Türkiye’de 30 yıldır terör olayları var. Bu terörün bitmesini en çok şehit aileleri istiyor. Kardeş kardeşi vurduran iç ve dış baronları var. İç ve dış baronlar Türkiye’nin gelişmesini istemiyor. Türkiye’de şehit olanlar gariban çocukları. Kürtlerden de ölen gariban çocukları. Hala daha kendini bilmez bir adam çıkıyor, hukukçu mudur sapık mıdır nedir? Şehit ailelerinin gözünün içine baka baka recep Demirtaş ve Mustafa Kabalak susturdur diyor. Askerleri şehit eden teröristlerin ailerine taziye gidiyorsunuz bu suç değil mi? İnşallah Bu kişiler şehitlerin kanlarında boğulurlar. Biz şehit aileleri olarak pandemi nedeniyle sokağa şimdilik çıkmıyoruz. Sayın cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan televizyonlarda bizim söyleyeceklerimizi kendisine söyledi. Cumhurbaşkanımıza şehit aileleri olarak teşekkür ediyoruz. Şehit aileleri olarak Bülent Arınç’ın sözlerine kesinlikle kabul etmiyor kınıyoruz. Şehitler üzerinden konuşanları da nefretle kınıyoruz. Şehit ailelerine kimse laf söyleyemez.  Şehitler, gaziler olmasaydı o mecliste acaba onlar ne yaparlardı. Bülent Arınç, Manisa’ya gitsin ve şehit ailelerine ve bir görüşsün. İfadesine yer verdi. 
Haber: Ekrem Açıkgöz

Editör: TE Bilisim