Gülüç’te adı “Hortumcu Başkan” diye anılan Gülüç Belediye Başkanı Mustafa Gökhan Demirtaş daha önce Erçay Elektrik firması sahibi Erkan Çay üzerinden şişirilmiş faturaların Gülüç Belediyesi’ne kestirterek belediyeyi zarara uğrattığı ve bu faturalar üzerinden kendine para sağladığı yönündeki iddiaların Elmas Televizyonu’nda haberleştirilmesinden sonra Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Mustafa Demirtaş başka firmalara olmayan işlere karşılık fatura kestirdiği belirtildi.
Belediyede yapılmayan işlere bir firma tarafından 200 bin lira fatura kestirildiği ve bu firmaya sadece faturanın KDV’sinin ödendiği geri kalan paranın ise Gülüç Belediye Başkanı Mustafa Gökhan Demirtaş’a gittiği belirtildi.
Firmalar tarafından Gülüç Belediyesi’ne kesilen faturaların hangi işler karşılığında kesildiğini ve bu işlerin yapılıp yapılmadığının incelenmesi istenirken, geriye dönük faturaların ve yapılan işlerin incelendiğinde gerçeğin ortaya çıkacağı belirtildi.
GÜLÜÇ BELEDİYESİ’NİN ELEKTRİK FİRMASINA KESTİĞİ FATURALAR İNCELENSİN!
Erkan Çay’ın bugüne kadar Gülüç belediyesine 300 aşkın şişirilmiş elektrik faturası kestiği ifade ediliyor. Sayıştay denetçilerinin incelemesi halinde şişirilmiş elektrik faturalarının ortaya çıkacağı belirtiliyor. 

“KIBRIS MASRAFLARI BÖYLEMİ ÇIKIYOR”
Elektrik firma sahibi, Erkan Çay ile AK Partili Belediye Başkanı Gökhan Mustafa Demirtaş’ın sık sık çıktıkları Kıbrıs gezilerinin masraflarının şişirilmiş elektrik faturalarından karşılandığı ileri sürülüyor. Son olarak Kıbrıs’ta Merıt Royal & Premıum Hotel Casıno & SPA’da alem yapan ikilinin buradaki kumar dahil masraflarının fahiş fiyattaki elektrik faturalarından çıktığı ileri sürülüyor.

“ALEM FATURALARI ELEKTRİK VURGUNUNDAN”
Geçtiğimiz aylarda aşk skandallarıyla da gündeme gelen Belediye Başkanı Gökhan Mustafa Demirtaş’ın tüm bu işlerini çantacı olarak anılan Erkan Çay’ın ayarladığı iddia ediliyor. Erkan Çay’ın 7/24 Başkan Gökhan Mustafa Demirtaş’ın yanından ayrılmadığı herkesçe bilinirken, alkol ve diğer alemlerin tamamını uyuşturucudan sabıkalı olduğu ifade edilen Erkan Çay’ın yaptığı iddia edildi!

BELEDİYE BAŞKANI GÖKHAN DEMİRTAŞ’IN LÜKS HAYAT DÜŞKÜNLÜĞÜ!
Adı imar yolsuzlukları ve usulsüzlüklerle anılan geçmişte servis şoförlüğü yapan Karadeniz Ereğli Gülüç Beldesi Belediye Başkanı Gökhan Mustafa Demirtaş’ın belediye başkanı olduktan sonra lüks yaşamı beldede konuşuluyor.

AQUAPARK YAZLIK, LÜKS MERCEDES
Ereğli - Alaplı Karayolu üzerinde bulunan Aquapark daha önce Kdz. Ereğli Belediyesi sınırları içindeydi. Ve burası Aquapark dışında hiçbir faaliyet yapmıyordu. Belediye sınırları değiştikten sonra Aquapark’ın olduğu yer Gülüç Belediye sınırlarına geçti. CHP’den AKP’ye geçen lüks düşkünü Başkan Gökhan Mustafa Demirtaş, Aquapark’ı işleten firma yetkililerini hiçe sayan Demirtaş ailecek dinlenme ve eğlenmek amacıyla buraya kendine ait prefabrik yazlık yaptı. Başkan Demirtaş akşamları da özel misafirlerini ağırladığı yazlıkta geceleri alemlerin yaşandığı iddia ediliyor.

3 MİLYONLUK MERCEDES
Lüks düşkünü Başkan Gökhan Mustafa Demirtaş, piyasa değeri 3 MİLYON TL’lik son model Mercedesi ile de dikkat çekiyor. Başkan Demirtaş’ın servetindeki inanılmaz artış dudakları uçuklatırken, kendisiyle geçmişte aynı görevi yapan Servisçiler; “Başkana Allah yürü yağ kulum” demiş her halde diyorlar.

“EŞİNİN ÜZERİNE 2 MİLYON TL DEĞERİNDE OTOBÜS DURAĞI ALDI!”
2014 yılında gerçekleştirilen yerel seçimlerde Kdz. Ereğli ilçesine bağlı Gülüç Beldesi Belediye Başkanlığını kazanan ve 2018 yılında CHP’den AK Parti’ye geçen Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş’ın iddiaya göre, usulsüz kararlar ile servetine servet kattığı ve eşinin üzerine 2 Milyon değerinde otobüs durağı aldığı belirtildi.

İMAR VURGUNU!
İzmir Vali Yardımcılığı görevine atanan eski Kdz. Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu’na okul yeri olarak farklı bir arsayı gösteren Demirtaş adeta imar vurgunu yaptığı da belirtiliyor. Kaymakam Çorumluoğlu, gösterilen arsaya okul yapılmasının yüksek maliyetli olacağını ifade ederek, belediyeden okul için başka arsa talep etti. Otoparkı ve bahçesi dahi olmayan şehir içinde vatandaşın bağışladığı arsa Başkan Demirtaş tarafından belirlendi. Okul beldenin göbeğine inşa edildi. Demirtaş bunun üzerine okul yeri ve bitişiğindeki arsayı gizli ortağı olduğu belirtilen Adakoğlu ile birlikte yapılan imar değişikliği ile aldı. Satın alınan arsanın sahibine de 5 daire teklif edildiği öğrenildi. Art arda yapılan imar değişikliği ile eski okul bölgesindeki arsa da inşaat izni 14 kata kadar çıkarıldı. Arsaya 156 daire yapılmaya başlandı. Bekyeri Mahallesi’ndeki imar vurgunuyla yapımına başlanan dairelerden Selami Adakoğlu’nun Belediye Başkanı G. Mustafa Demirtaş’a kaç daire vereceği ise merak konusu oldu.
Adı hurda vurgunu, imar vurgunu gibi haberlerle anılan Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Mustafa Demirtaş’ın eşinin üzerine 2 milyon değerinde otobüs durağı aldığı iddiaları ise “Nerden geliyor bu değirmenin suyu?” sorularının sorulmasına neden oldu.

GÜLÜÇ BELEDİYESİ’NDE MAZOT VURGUNU
Gülüç Belediyesinde yaşanan skandallar bu yazılanlarla da bitmedi. Başkan Mustafa Gökhan Demritaş  mazot yolsuzluğu ile de gündeme geldi. İş makinelerine alım yapıldığı gösterilip Başkana yakınlığı ile bilinen kişilere mazot verildiği söylendi. Gülüç Belediyesinin anlaşmalı Petrol istasyonundan yapılan alımlarda kamera kayıtları incelendiğinde mazot vurgununun boyutlarının ortaya çıkacağı ifade ediliyor. 
Öte yandan Gülüç Belediyesinin mazot hesaplarının incelenmesi halinde iş makinelerinin aralıksız 24 saat çalışmaları halinde bu kadar akaryakıt harcayamayacağı ifade ediliyor. Kepçelere yazılan Mazot vurgunundan kimlerin nasiplendiği ise merak edilmekle beraber iddialara göre kendi çocuklarının şahsi arabalarına alınan mazotunda belediyedeki iş makinelerine alınmış gibi gösterip şahsi arabalarına aldıkları iddialar arasında yerini aldı.

Bu kadar haber ve iddiaların ardından ise Ak Parti ise sessizliğini hala koruyor!

Editör: TE Bilisim