Koronavirüs salgını nedeniyle üç aydır yapılmayan Zonguldak Valiliği halk günü toplantısı Vali Mustafa Tutulmaz başkanlığında yapıldı.

Devletimizin en önemli görevi vatandaşlarımızın memnuniyetini sağlamaktır diyen Zonguldak Valisi  Mustafa Tutulmaz, Çözüm bulmaya çalışacağız şeklinde ifade etti.

Üç ay aradan sonra Vali Mustafa Tutulmaz’ın başkanlığında yapılan halk günü toplantısına Vali yardımcısı Turgut Subaşı, Belediye Başkanı Ömer Selim Alan,  İl Özel İdare Genel Sekreteri Ahmet Karayılmaz, İl Sağlık Müdürü Ertuğrul Güner, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Veli Köktürk, Türkiye İş Kurumu  (İşkur) temsilcisi ve Başkent Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (BEDAŞ) temsilcileri katıldılar.

 Halk gününde şu ifadelere yer verdi; Vali Mustafa Tutulmaz; Çeşitli kurumlara başvurup da sonuç alamayan vatandaşlarımıza sorunlarını dinleyip belediye başkanımız ve Kurum müdürlerimiz ile birlikte Çözüm bulmaya çalışacağız. Devletimizin en önemli görevi vatandaşlarımızın memnuniyetini sağlamaktır.

Devlet vatandaş için vardır bu anlayışla hareket eden bir yönetim anlayışı ile sık sık bir araya geliyoruz. Vatandaşlarımızın problemlerini burada çözebileceklerimizi çözeceğiz çözemediklerimizi de zaman içinde çözmeye çalışacağız.” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim