Zonguldak BKM Tiyatro salonunda, Ahmet Selçuk İlkan sponsorluğunda Nesil Kartal, "Her yerde izimiz var" adlı ilk albümünün tanıtımını yaptı.

Kartal albüm tanımıtında şunları söyledi;

"Zonguldak doğumluyum ilk orta ve liseyi Zonguldak'ta bitirdim. Yalova'da çocuk gelişimi bölümünü okudum. Müzik yaşamım belediye kültür merkezi çatısı altında zokev'in Türk sanat müziği korosu ile başlamıştır. Uzun yıllar amatör gruplarda profesyonel olarak solistlik yaptım. 2001 yılında İsmail Eşref'in belediye başkanlığı yaptığı dönemde branşlar arası ses yarışmasında pop müzik dalında 1.'nci oldum. Aynı sahnede Ahmet Selçuk İlkan'da şiir dinletisi gerçekleştirmiştir. Ardından Ahmet Selçuk İlkan, ses tonumu beğenip bu sesi değerlendirmesi gerektiğini düşünüp elimden tutmaya karar vermiştir. Yarışma sonrası Ahmet Selçuk İlkan ile görüşmeleri sağladık. Sesimi değerlendirip albüm yapmam konusunda bana destek olmuştur. İstanbul'da bir plak şirketinin sütüdyosunda gerçekleşen albüm çalışmaları yaklaşık bir hafta sürmüştür.

Albüm çalışmalarından sonra klip çekmeye karar verdik. Her yerde izimiz var albüm çıkış şarkısının klip çekimlerini, Zonguldak'lı yönetmen Ümit Kaya çekmiştir. Klip çekimleri Filyos sahilinde gerçekleşmiş olup ulusal kanallara servis edilmiştir. Şuanda sosyal medyada youtup kanalından ve Televizyon kanallarında klip izlenme oranımız çok yüksektir. Bu konuda çok mutluyum. Bundan sonraki hedefimiz daha ileriki dönemlerde büyük başarılara imza atmaktır. Zonguldak ilini Türkiye'ye tanıtmaktır. Ancak maddi anlamda, Zonguldak'ta bulunan işadamlarının ve siyasi parti temsilcilerinin destek çıkmasını da bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Öte yandan BKM Müdürü Abdullah Bakır şunları söyledi; ‘'Belediye Kültür Merkezi olarak her zaman sanatın ve sanatçının yanındayız. İmkânlar doğrultusunda sanatçılarımıza elimizden gelen yardımları yapıyoruz. Bize gurur veren Belediye Kültür Merkezinden çıkan sanatçılarımız Türkiye'nin gündemine oturuyorlar. Bu anlamda şehrimizin tanıtılması adına gurur vericidir. BKM olarak kültür sanat adına bacasından sanat çıkan fabrika deyimini almıştır. Zonguldak belediye sineması projeleri içerisinde tiyatro ve konser salonu olarak değerlendirmeye alınacaktır'' ifadelerini kullandı.

 

Editör: TE Bilisim