Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Zonguldak İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. Ziyarette, İl Başkanı Zeki Tosun ve AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Hamdi Uçar, Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu ve partililer hazır bulundu. Ziyaret anısına Bakan Pakdemirli’ye çiçek takdim verildi. 
konuşmasını yapan İl Başkanı Zeki Tosun şu sözlere yer verdi; “Bugün sizi teşkilatımızda ağırlamaktan son derece memnunuz. Teşekkür ederiz. Zonguldak sanayi şehri. Çok güzel işler yapılıyor. Her geçen gün Zonguldak gelişiyor.” ifadesine yer verdi. 

AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen konuşmasında şu sözlere yer verdi; “Hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Bu kar da buz da sayın bakanımız buraya geldi.” dedi. 

Bakan Bekir Pakdemirli konuşmasında şu sözlere değindi; “Herkese çok teşekkür ederim. 81 ili ziyaret ediyoruz. Sizlere çok özel birinin selamını getirdim. Ankara’dan duyulacak alkışlarımız Cumhurbaşkanı’na gelsin. Gönül belediyeciliğini ortaya koymalıyız. Muhalefette ciddi bir sıkıntı yaşıyoruz. Her partiye saygı var ama her partinin bir programı olması lazım.” şeklinde konuştu. 


(Haber: Ekrem Açıkgöz)

Editör: TE Bilisim