MHP İl Başkanı Hamdi Ayan, Kozlu, Kilimli ilçe başkanları, kadın kolları, gençlik kollarından oluşan heyetle, Vali Ahmet Çınar'a hoş geldin ziyaretinde bulundu. Ziyarette terör başta olmak üzere ülke gündemine ve sorunlarının konuşulmasının yanı sıra Zonguldak'ın meselelerinden de bahsedildi.

Ayan, "Şehrimize hoş geldiniz. Başarı çalışmalar yapmanızı temenni ediyoruz. MHP teşkilatı olarak 21 mayısta il kongremizi yaptık. Yapıcı bir muhalefet anlayışıyla siyaset yapmaya devam ediyoruz. Devletimizin yanında olmaya bundan sonra da devam edeceğiz. Terörle mücadele konusu başta olmak üzere devletimizin yanında olacağımızı her fırsatta beyan ediyoruz. Bağımsız ve özgür yaşamayı benimsemiş bir milletiz. Sözü uzatmak istemiyorum. 1989 yılında Samsun ile birlikte nüfusu 1 milyonken bugün gelinen noktada adeta Zonguldak'ımızı kaybetmeye başladık. 43 bininci sıradayız. Üzüntü yaşıyoruz. Zonguldak'a siz valilerimizden bir şeyler bekliyoruz. Bu manada bir türlü iktidar olmayı da beceremedik. Yakalayamadık açıkçası... İnşallah bundan sonraki dönemlerde fırsat bulursak Zonguldak'a bir şeyler veririz diye düşünüyoruz. En yetkili erkan olarak siz varsınız. Tekrar hoş geldiniz diyoruz. Her manada sizlerin yanınızdayız. Bunu beyan etmek için de heyetimizle birlikte buradayız. Teşekkür ederiz..." ifadelerini kullandı.

"İnşallah Zonguldaklılara hizmet etmek şerefiyle güzel şeyler yaparız"

Vali Çınar ise Zonguldak için hizmet etmek şerefiyle güzel işler başaracaklarını ifade ederken, "MHP'ye ve heyetine ziyareti için teşekkür ediyorum. Konuşacak çok şey var aslında ama ülkemiz hakikaten topyekun bir saldırı altındadır. Askeriye savaş anlamında ve ekonomik, psikolojik saldırı altındayız. Büyük bir devlet olduğumuzu gösteriyor bu durum. Taşeron örgütler, gene bu coğrafyanın çocuklarını örgütleyerek içimizden, dışımızdan, dağlardan bize saldırtıyorlar. Bütün bunlara rağmen dimdik ayakta, hepsinin üstesinden gelerek, hakkını vererek mücadelemizi sürdürüyoruz. Bütün mazlum ülkelerin de umuduyuz, duasını alan bir ülkeyiz. Dünyada güçlüler adil olursa huzur olur. Zalim olursa bugünkü durum olur. Biraz derin mi girdim bilmiyorum. Güneydoğu'dan da geldiğim için biraz meselelere vakıf olduğumu biliyorum... Her birimiz bu şehir için elimizden geleni yapmak durumundayız. İnşallah Zonguldaklılara hizmet etmek şerefiyle güzel şeyler yaparız" dedi.

Editör: TE Bilisim